Dragusha Albanian Mafia

Başlatan emo141, 25.04.2026 19:26

« önceki - sonraki »
Mor Gabriel Lv.42
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.09.2026 20:18
Birlik Sivil
Köken Isvec
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2026 23:35
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Tebrikler iyi roller hocam, güzel rollerde karşılaşmak dileğiyle.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2026 22:16
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 21:42
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 18:15
Köken Amerika
Popülerlik 5

İyi geceler.

Bu mesajı atmayı istemezdik ama buna mecburuz. Son zamanlarda yaşadığımız bazı OOC problemler, aksatmalar ve eksiklikler nedeniyle bu birliği arşive alma kararı almış bulunmaktayız. Her ne kadar kısa bir süre geçirmiş olsak bile, bu süre zarfında inanılmaz vakitler geçirdik. Arnavut rollerini iyi bir şekilde yansıtmaya özen gösterdik, bunu başardığımıza da inanıyoruz. 2 hafta gibi bir kısa sürede bu kadar yükselmek inanılır gibi değil. Ancak denildiği gibi, her güzel şeyin bir sonu oluyor ne yazık ki. Dragusha mafyası temalı açtığımız bu birlikte, birlikte güzel zamanlar geçirdiğim tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. En ufak bir sorun yaşamadık, yaşatmadık. Dragusha ailesi artık OOC işlerin dengesizliğinden dolayı ve uzun süreli pasiflikten dolayı kenara çekiliyor.. Kim bilir? Belki de bir gün yine döneriz  :)

Özel Teşekkür
@bursasporlu16
@emo141
@socc1
@Enocaannnq55
@Wodil
@harman
@OnlyDrexy
@FFYUSUF

Sizinle geçirdiğimiz güzel zamanlar için çok mutluyum. Hayatımda böyle güzel dostluklar edinmek, benim için çok kıymetli. Ayrıca rollediğimiz diğer kişilere de çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizimle rolleyenlere de buradan teşekkür mesajlarımızı iletmiş olalım.  :)

K/A  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:47
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 13:33
Köken Amerika
Popülerlik 15
AlıntıKısa Sürede Sizlerle Güzel Roller Yaptığımızı Düşünüyoruz, Arkadaşlarım ve Ben Bu Birliği Açarken Çok Umutluyduk. Aslında Girişimizde Sağlam Yapmıştık Fakat Ekibimizde Olan Ayrılıklar ve Bazı Olaylar Hevesimizi Kursağımızda Bıraktılar. Yaptığımız Roller, Rol ss'ler Olsun Gayet Şık Ve Kaliteliydi Diye Düşünüyorum. Geride Kalan Yarışmacılara Başarılar Diliyorum, Belki Bir Gün Tekrardan Açarız. Uzun Süreli Bir Mola Vereceğiz Görüşmek Üzere.

https://www.youtube.com/shorts/d4NgHk8I1PA

K/A