Formun Doldurulma Tarihi: 08.05.2026 20:15
Etkinliğin Adı: Urosevic Night Clup
Tarihi ve Saat Aralığı: 22:00-00:00
Etkinliğin Yeri:
[spoiler=Harita Lokasyonu](Harita ekran görüntüsü buraya)[/spoiler]
Etkinliği Üstlenen Oluşum (Varsa): UROSEVIC
Hitap Edilen Kitle: herkes
Vice RP Ana Discord'da Etkinlik Olarak Yayınlansın mı?: EvetEtkinlik Afişi (Zorunlu): [spoiler=Afiş]

[/spoiler]
Etkinlik İşleyişi Hakkında Kısa Bilgi:
gece klübü
Etkinlik Ekibinden ve Yönetimden Talepleriniz:
reklam desteği
Notlarınız:
/reklam [Urosevic Night Club] Maskeni tak, sahneye çık. Bu gece kostüm partisiyle sınırlar kalkıyor. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Tarzını konuştur, gecenin en dikkat çeken kostümü senin olsun. DJ'ler hazır. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Sıradan geceleri unut, bu gece kostüm partisiyle bambaşka. Yerini ayırt. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Gizemli maskeler, güçlü ritimler ve sınırsız eğlence. Kostüm partisi başlıyor. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Kimliğini gizle, eğlenceyi ortaya çıkar. Kostüm partisiyle geceye damga vur. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] En iyi kostüm, en iyi vibe. DJ performanslarıyla gece alev alıyor. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Kostümünü seç, sahneni yarat. Bu gece herkes farklı, herkes özgür. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Geceye karakter kat, kostüm partisiyle farkını göster. Eğlence burada. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Maskeler düşmesin, ritim hiç durmasın. Kostüm partisi başlıyor. 22:00 - K:@1045
/reklam [Urosevic Night Club] Gecenin yıldızı olmaya hazır mısın? Kostüm partisiyle spotlight senin. 22:00