Arman Barkev Ernesto Carvello DM

Başlatan OldSaga, 09.05.2026 22:34

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:46
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arman Barkev @HamzaReiss  Ernesto Carvello @Dreat23

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yotam Peterson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.05.2026 21:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM,Bunny,GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede önce Ernesto gelip adamın kel kafasını öper diye emote veriyor.Ardından Arman karakteri gelip Ernesto'yu yumrukla ve bunny yaparak kovalıyor.Ernesto karakteri yaralıya düştükten sonra hiç bir şekilde rol yapmadan /q atarak çıktı.Ardından Arman bunny yaparak uzaklaştı.Market caddesi olarak geçen ve güvenli bölge kapsamına giren caddede bu şekilde non-rp yapanlar aynı birlikte.Daha önce birlik olarak bu caddede ak47 ile dm yapan kişilere ceza verilmemişti ve bu oyuncular da aynı birlikte.Zaten Ernesto 2.karakter ve 1.karakterin de Arman ile aynı birlikte olduğu görülebilir.
Arman karakterini pm'den uyardığımda OOC arkadaş ve seste olduklarını belirtti.Mixing de var.
Belki benimle temasları olmadı ama temasları varken de aynı şeyi yaptıklarını zaten bütün sunucu biliyor ve bir nebze artık önüne geçmek için oluşturdum bu şikayeti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bunda çok hızlı yaptığı için bunny görüntüsünü anca bu şekil yakalayabildim.Sol üst köşede ağacın sağında bunny yaparak gittiği bariz.

Yaralıya düştüğü kısmı yakalayamadan q attı ki zaten @Dreat23 ü az çok tanırım dürüst adamdır inkar etmez. :)

Ek açıklamalar(varsa): Bu sahnede bana sadece baştaki emote hariç temasları olmasa da sonuç olarak bile isteye yapılan ihlaller zinciri mevcut.Daha öncesinde de aynı yerde ve market caddesinde brawla girip,silahlarla sıkıp ceza almamalarına istinaden artık rpg sunucusunda sesten takılıp kafalarına göre takılabilecekleri bir alan olmadığını yönetimden rica ediyorum.Bu sefer adil bir karar bekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Senin ile ilgili bir şikayet durumu değil, sen içerisinde bile değilsin senin olay ile alakan yok. Tam Vice mallın içerisinde değiliz bununla ilgili şikayet açmıştınız hatırlıyorum. Vicemallın tam içerisi gb alanına giriyor sonuçlanabilir kısa ve öz tutalım teşekkürler. Kanıtlarımız yetersiz kalmış ayrıca teşekkürler hiç açmasan daha mantıklıydı.

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90
Alıntı yapılan: HamzaReiss - 09.05.2026 22:49
Senin ile ilgili bir şikayet durumu değil, sen içerisinde bile değilsin senin olay ile alakan yok. Tam Vice mallın içerisinde değiliz bununla ilgili şikayet açmıştınız hatırlıyorum. Vicemallın tam içerisi gb alanına giriyor sonuçlanabilir kısa ve öz tutalım teşekkürler. Kanıtlarımız yetersiz kalmış ayrıca teşekkürler hiç açmasan daha mantıklıydı.
Market caddesi güvenli bölge olarak geçiyor.Yanlış karar veren yetkili hakkında ticket açıldı ve kararın yanlış olduğu bildirimini almıştık. Kanıtlarımın yetersiz kalan kısmını tamamlamak ister misin?  :) Mixing yaptığını pm'den itiraf eden zaten sensin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2026 22:16
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 21:42
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 0
Sunulan kanıtları incelediğimde, Ernesto karakterinin birine saldırdığı, bunny yaptığı veya aktif bir rol esnasında quit attığına dair bir kanıt göremedim. Ernesto karakteri Arman ile bar çıkışı ufak bir tartışmaya girmiş ardından Arman'ın Ernesto'nun peşini bırakmasıyla son bulmuştur. Arman karakteri peşimi bırakınca aramızdaki rol bitince köşeye geçip quit attım. Quit attığım ss'e baktığımızda herhangi bir şekilde rol dönmekten ziyade pm konuşmalarını görüyoruz buradan belli oluyor zaten. Ayriyetten MİX/META konusuna gelecek olursam. Seste olduğumuz vesaire yoktu, Arman'ın neden öyle bir pm attığını bilmiyorum. Savunmam bu kadardı daha fazla ileti gelmeyecek.

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90
@Dreat23 yani diyorsun ki Ernesto karakteri yaralıya düşmedi? Henüz yaralı süren bile dolmadan q atmadın? :)

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.09.2026 23:44
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 45
Şikayette bahsedilen olayın tamamı son derece sıradan ve olağan bir IC etkileşimden ibaret. Ernesto'nun emote vermesi güvenli bölgede yapılan pasif bir IC hareketten fazlası değil, herhangi bir saldırı veya agresif rol içermiyor. (Şikayet oluşturan karaktere karşı) Arman'ın koşması ise tamamen normal bir karakter hareketi olup bunny hop olduğuna dair herhangi bir somut kanıt sunulamamış.

Mixing iddiası da aynı şekilde temelsiz. Kural 4.2 kapsamında mixing sayılabilmesi için IC bilgilerin OOC kanallar aracılığıyla aktarıldığının kanıtlanması şart. Şikayetçi bunu kanıtlayan tek bir ekran görüntüsü dahi sunamamış, "OOC seste olduklarını söyledi" ifadesi ise tek başına mixing kanıtı sayılamaz. Ek olarak, Arman Barkev'in PM üzerinden "sesteyiz" demesi tek başına mixing kanıtı sayılamaz. Seste olmak her zaman mixing anlamına gelmiyor, insanlar seste olup tamamen OOC sohbet edebilir, bu son derece olağan bir durum. Şikayetçi seste hangi bilgilerin paylaşıldığını, bu bilgilerin role nasıl yansıdığını ve bunun somut bir etkisi olduğunu kanıtlayan hiçbir şey sunamamış

Güvenli bölge ihlali iddiasına gelince, görüntülerde güvenli bölge kapsamındaki Market Caddesi'nde herhangi bir silahlı saldırı, agresif rol veya açık bir kural ihlali görülmüyor. Şikayete bakıldığında şikayetçinin rolüne doğrudan etki eden herhangi bir eylem gerçekleşmemiş. Ernesto ve Arman'ın yaptığı şikayetçiyle hiçbir şekilde etkileşime girmemiş, rolünü bozmamış, herhangi bir zarar vermemiş. Şikayetçi bu olayı kişisel bir kin üzerine kurgulamış ve bunu "bütün sunucu biliyor" gibi temelsiz genellemelerle desteklemeye çalışmış.

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90
 Sen admin misin? Kaza rolünden savaş arayan birisin seni mi dinleyeceğiz? Bunny yaptığı foto da ortada artık yalan söylemek için bu kadar da eğip bükmen gerçekten acındırıyor.Bunnydeki adamı göremiyorum diyorsun.Uyarını birliğinde mix yapanlara hileden banlananlara falan yaparsın adamlarının ağzı var yalan da söyleyebiliyorlar. @Dreat23 tek sesini çıkaramadı mesela bak yaralıya düşmedim diyor tekrar sordum ki OOC yalanını da ortaya çıkaracağımı anladı ve sustu kaldı.Sen daha iyi laf büküyorsun diye mi seni gönderdiler? İlgin yoksa karışma discordda uyar mixing yaptığınızı bir daha söylemeyin falan de.

Cinsiyet Erkek
Birlik RENEGADES
Köken Italya
Popülerlik 90
 @malevolence  bak dediğim gibi arkadaşın yalanı yüzüne vurulacağını anlayınca bir daha cevap verme cesareti gösteremedi.O dürüstlüğe sahip olduğu an yalanını ortaya çıkaran ss yi koyacağım. Peki sen DM veya  bunny göremediğini halen savunuyor musun? Aynı ss lerde göstereceğim yalan söylemek laf kıvırmak için gözlerini kapattığın ortaya çıksın.