Alıntı yapılan: ege the b3st - 12.05.2026 07:23
Benimle herhangi bir rolünüz yoktu. Herhangi bir rolde de değildim. Hapiste AFK'ydım, geldiğimde hapisten çıktım ve /q attım. Gelin bana sıkın diye bekleyecek değildim. Alt karakterime geçecektim. Ayrıca /q attığımda sizi daha görmemiştim bile. /q attığımız an karakter çıkmıyor biliyorsunuz ki, 1-2sn. sonra ayrılıyor. Zaten o hızda q atmam mümkün değildi dediğim gibi /q atacaktım ve attım.
Alt karakterime rol ssi yapmak için geçtim de GYM'e giren karakterin benim olduğuma dair bir kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz. Nametag yok bir şey yok, nerden biliyorsunuz benim olduğumu? espden ban yedin hala kullanıyon ???
Seninle herhangi bir rolümüz yoktu, fakat bir kaç dakika önce seni almaya gelen Jayden'i düşürdük, bu durumda aktif bir role girmiş oluyoruz. Hapiste afk olduğunu söylüyorsun, fakat yeni bir sistem geldi. bu sistemde /hapistencik komutunu kullanman gerekiyor. bu komutu kullanmadan çıkamazsın hapisten. yani sen afk falan değilsin, jailden çıktığında da koşuyordun zaten. ve Jayden'in aracına biniyorsun, muhtemelen bizi ESP ile fark edip, araçtan direk iniyorsun. ve biz sana sıktığımız gibi ilerleyip quit atıyorsun.
Alt karakterine falan geçmeyecektin, bizi görünce quit attın bro, çok saçma bir savunma yapıyorsun. Demekki bizi ESP ile görüyorsun, ve çıkıyorsun. Çünkü Jayden Hawkins karakteri seni araba ile almaya gelmişti, sende önce o araca biniyorsun. Bizi gördükten sonra araçtan inip quit atıyorsun. :-\
Alt karakterinle rolss yapacağını pek düşünmüyorum, rolünü Güvenli Bölgede mi yapıyorsun? Çünkü oyuna girdiğin gibi Güvenli Bölgeye kaçtın, bunu da geçiyoruz, orada olduğumu nerden biliyorsun demişsin. Chate bakarsanız görürsünüz, Damarion karakteri sürekli çete üyeleriyle SMS leşiyordu. Biz bunu tamamen rollü bir şekilde yaptık, rolssini de forumumuzda paylaştık hatta. Bu olaylar tamamen rollü bir şekilde gerçekleşti yani. daha nametagımızı görmeden güvenli bölgeye girdin. siz benim nametagımı nasıl gördünüz? ESP kullanıyorsun diyorsun ya. Biz rollü bir şekilde bulduk seni. Sen nasıl bizi uzaktan, nametagımız çıkmadığı halde görüp Güvenli Bölgeye kaçıyorsun? ESP olduğunun kanıtı budur.