Original Huslterz Birliği R20 İhlaller

Başlatan bulut kingdom's forever, 12.05.2026 00:56

« önceki - sonraki »
Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2026 14:34
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 17:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremy_Hawkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Piru Birlik Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Quit / Hatalı Alt Karakter Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyemiz, arkadaşı gördüğünü bize SMS atıyor. Bizde konuma gidiyoruz, arkadaş bizi görür görmez quit atıyor. 5 dakika boyunca gelmesini bekliyoruz, ve alt karakterinden geliyor. Bizi gördüğü gibi Güvenli Bölgeye kaçıyor. Güvenli Bölgede sıkamayacağımız için. Birde R20 karakterle yapıyor bu ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ro31kp Bizi gördüğü gibi quit attığı an.- Arkadaş, NAMETAG GÖZÜKMÜYOR, BU BEN DEĞİLİM tarzında şeyler söyleyecekti, bunu düşündüğümüz için kanıtımızı aldık. https://hizliresim.com/t0qfo10- https://streamable.com/lgk6xu Chatte görüldüğü üzere 6 dakika bekliyoruz Jeremy Hawkins'in giriş yapmasını, fakat giriş yapmıyor. Yani Aktif Rolde Quitten yiyeceğini garantilemiş olduk. - https://hizliresim.com/exzwae9 Arkadaşın alt karakterine geçtiğinin kanıtı - https://streamable.com/lgk6xu Birlik R20 si olan,alt karakterine girip, Güvenli Bölgeye kaçtığı an.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırım uygulansın, arkadaş quit attıktan sonra 5 dakika bekledik,

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 20:04
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Benimle herhangi bir rolünüz yoktu. Herhangi bir rolde de değildim. Hapiste AFK'ydım, geldiğimde hapisten çıktım ve /q attım. Gelin bana sıkın diye bekleyecek değildim. Alt karakterime geçecektim. Ayrıca /q attığımda sizi daha görmemiştim bile. /q attığımız an karakter çıkmıyor biliyorsunuz ki, 1-2sn. sonra ayrılıyor. Zaten o hızda q atmam mümkün değildi dediğim gibi /q atacaktım ve attım.

Alt karakterime rol ssi yapmak için geçtim de GYM'e giren karakterin benim olduğuma dair bir kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz. Nametag yok bir şey yok, nerden biliyorsunuz benim olduğumu? espden ban yedin hala kullanıyon  ???

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Oyunda Damarion Howell ve diğerleri ile smsleşiyorduk zaten, ben orada bekleyip Jeremy Hawkins karakterinin hapisten çıkmasını bekliyordum, ve çıktığında Damarion Howell'e sms attim ve geldiler, kisacasi senin oldugunu ıc şekilde öğrendiler, ayrıca Jayden senin hapisten çıkacağını nereden biliyor ve gelip orada seni bekliyor? Dcden mix yapmaya devam mi?   ;)
Ayrıca madem hapisten çıkar çıkmaz /q atıp yan karakterine geçeceksin, neden mix yaparak çağırdığının Jayden'ın aracina bindikten sonra /q atıyorsun?

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: raenXone - 12.05.2026 08:23
Oyunda Damarion Howell ve diğerleri ile smsleşiyorduk zaten, ben orada bekleyip Jeremy Hawkins karakterinin hapisten çıkmasını bekliyordum, ve çıktığında Damarion Howell'e sms attim ve geldiler, kisacasi senin oldugunu ıc şekilde öğrendiler, ayrıca Jayden senin hapisten çıkacağını nereden biliyor ve gelip orada seni bekliyor? Dcden mix yapmaya devam mi?   ;)
Ayrıca madem hapisten çıkar çıkmaz /q atıp yan karakterine geçeceksin, neden mix yaparak çağırdığının Jayden'ın aracina bindikten sonra /q atıyorsun?
Sorduğum an zaten GYM anı, o anda SMS geldiği belli GYM tarafında olduğumu nereden gördüler veya o olduğumu bunu sordum. Hangi araca binmişim göremiyorum.

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: ege the b3st - 12.05.2026 07:23
Benimle herhangi bir rolünüz yoktu. Herhangi bir rolde de değildim. Hapiste AFK'ydım, geldiğimde hapisten çıktım ve /q attım. Gelin bana sıkın diye bekleyecek değildim. Alt karakterime geçecektim. Ayrıca /q attığımda sizi daha görmemiştim bile. /q attığımız an karakter çıkmıyor biliyorsunuz ki, 1-2sn. sonra ayrılıyor. Zaten o hızda q atmam mümkün değildi dediğim gibi /q atacaktım ve attım.

Alt karakterime rol ssi yapmak için geçtim de GYM'e giren karakterin benim olduğuma dair bir kanıtınız varsa paylaşabilirsiniz. Nametag yok bir şey yok, nerden biliyorsunuz benim olduğumu? espden ban yedin hala kullanıyon  ???
Seninle herhangi bir rolümüz yoktu, fakat bir kaç dakika önce seni almaya gelen Jayden'i düşürdük, bu durumda aktif bir role girmiş oluyoruz. Hapiste afk olduğunu söylüyorsun, fakat yeni bir sistem geldi. bu sistemde /hapistencik komutunu kullanman gerekiyor. bu komutu kullanmadan çıkamazsın hapisten. yani sen afk falan değilsin, jailden çıktığında da koşuyordun zaten. ve Jayden'in aracına biniyorsun, muhtemelen bizi ESP ile fark edip, araçtan direk iniyorsun. ve biz sana sıktığımız gibi ilerleyip quit atıyorsun.

Alt karakterine falan geçmeyecektin, bizi görünce quit attın bro, çok saçma bir savunma yapıyorsun. Demekki bizi ESP ile görüyorsun, ve çıkıyorsun. Çünkü Jayden Hawkins karakteri seni araba ile almaya gelmişti, sende önce o araca biniyorsun. Bizi gördükten sonra araçtan inip quit atıyorsun.  :-\

Alt karakterinle rolss yapacağını pek düşünmüyorum, rolünü Güvenli Bölgede mi yapıyorsun? Çünkü oyuna girdiğin gibi Güvenli Bölgeye kaçtın, bunu da geçiyoruz, orada olduğumu nerden biliyorsun demişsin. Chate bakarsanız görürsünüz, Damarion karakteri sürekli çete üyeleriyle SMS leşiyordu. Biz bunu tamamen rollü bir şekilde yaptık, rolssini de forumumuzda paylaştık hatta. Bu olaylar tamamen rollü bir şekilde gerçekleşti yani. daha nametagımızı görmeden güvenli bölgeye girdin. siz benim nametagımı nasıl gördünüz? ESP kullanıyorsun diyorsun ya. Biz rollü bir şekilde bulduk seni. Sen nasıl bizi uzaktan, nametagımız çıkmadığı halde görüp Güvenli Bölgeye kaçıyorsun? ESP olduğunun kanıtı budur.

Yajeel Amir Lv.20
Cinsiyet Erkek
Köken Amerika
Popülerlik 25
Kwame Nade Lv.8
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ege the b3st - 12.05.2026 08:35
Alıntı yapılan: raenXone - 12.05.2026 08:23
Sorduğum an zaten GYM anı, o anda SMS geldiği belli GYM tarafında olduğumu nereden gördüler veya o olduğumu bunu sordum. Hangi araca binmişim göremiyorum.

https://streamable.com/7o3tyc Hangi araca bindiğin veya binip binmedigin bu videoda çok açık şekilde belli.
yalan söyleyip bizi kandiramazsin boşuna deneme. ;)

Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Seni ne kandıracağım raenXone, yediğin yere ihanet eden adamın tekisin. Savunmam geldi ve sonuçlanabilir.

Arkadaşları dediğim gibi görmedim ve Q attım. Beni gördüklerinin de farkında değildim, videolarında her şey belli zaten. Sonuçlanabilir.

Kevin karakterine girdiğimde de GYM önündeydim zaten, GYM'e girecektim ve GYM'e girdim. Yine sizin geldiğinizi görmedim siz benim ben olduğumu 500 metreden görmüşsünüz.

SONUÇLANABİLİR, ileti atmayacağım. Boşa vakit kaybısınız.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: ege the b3st - 12.05.2026 16:25
Seni ne kandıracağım raenXone, yediğin yere ihanet eden adamın tekisin. Savunmam geldi ve sonuçlanabilir.

Arkadaşları dediğim gibi görmedim ve Q attım. Beni gördüklerinin de farkında değildim, videolarında her şey belli zaten. Sonuçlanabilir.

Kevin karakterine girdiğimde de GYM önündeydim zaten, GYM'e girecektim ve GYM'e girdim. Yine sizin geldiğinizi görmedim siz benim ben olduğumu 500 metreden görmüşsünüz.

SONUÇLANABİLİR, ileti atmayacağım. Boşa vakit kaybısınız.

:D
İhanet ettiysem bunu foruma yansıtmak zorunda değilsin, demekki yedirememişsin, yapabileceğim bir sey yok. Bu benim sorunum değil.
Daha fazla ileti atmayacağım iyi forumlar.

Sonuçlanabilir.

Elio Salvio Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:43
Köken Meksika
Popülerlik 45
Mikel Salvio Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2026 12:18
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 15:59
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Şikayetteki ikinci linki yenileyiniz. Yenilenmesinin ardından şikayetle ilgili sonuca varılacak. @Bulut kingdom's forever