Rhamadhani Reshmaan - İllegal kural ihlali, Yaralı kural ihlali.

Başlatan ThEwAwE, 15.05.2026 20:14

« önceki - sonraki »
Xavier Nash Lv.58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.06.2026 19:36
Köken Fransa
Popülerlik 35
Anna Rose Lv.5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.05.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rhamadhani Reshmaan @kuralsiz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rico Kranz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal karakterler PD'ye sığınamaz, 3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece garajda takılırken Rhamadhani Reshmaan karakteri gelip Eclipse'nin onaylı hoodunda R18 olan Rico Kranz karakterine Agresif bir rol yapıyor, daha sonrasında gitmesini söyleyince küfür edip kaçıyor. Ufak birkaç kovalamacadan sonra arkadaşı buluyorum Maske takıp ateş açıyorum zaten daha sonrasında onu kaldıracağım için aracı kitliyor. Silahım ile aracın camını indiriyorum içerden kiliti açıp kapıyı açtığım gibi adamı araçtan indiriyorum,
Bu rolleri /me üzerinden yapıyorum ve elimde silah var. Arkadaş sanki hiç vurulmamış gibi (İllegal karakteri ile) Polisi arıyor ardından karakola gidip ifade vererek benim hakkımda aranma kaydı açtırıyor, daha sonrasında karakterimi bir anda yakalıyorlar. Desert Deagle markalı silahıma el koyup dört gün boyunca göz altında bekletiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ps02u3a

Ek açıklamalar(varsa): Fear-Rp dahi yapmadan o an direkt telefonu alıp polisi arıyor yaralı rolüde yapmıyor, İllegal bir karakter ile PD'ye sığınıyor yaptıkları baştan hata adamı araçtan indirir diyorum, role uyumda sağlamıyor. Silahımın iadesini ve kişinin aldığım İC jail kadar OOC jail almasını talep ediyorum. İyi forumlar  :sampanya:

Xavier Nash Lv.58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.06.2026 19:36
Köken Fransa
Popülerlik 35
Anna Rose Lv.5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.05.2026 23:11
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Elio Salvio Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:43
Köken Meksika
Popülerlik 45
Mikel Salvio Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2026 12:18
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:02
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
Şikayet incelendi;

İddia ettiğiniz ihlallere bağlı olarak belirttiğiniz kanıtlarda iddialara dair hiçbir şey görüntülenemedi. Daha kapsamlı bir şikayet açabilirsiniz.

K&A