Yasaklı roller - Xavier_Stone

Başlatan iCosmay, 19.05.2026 15:19

« önceki - sonraki »
Stela Lisica Lv.55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 10:08
Birlik MALIBU
Köken Hirvatistan
Popülerlik 35
Clara Voss Lv.12
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 21:48
Birlik NASCAR
Köken Ingiltere
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.06.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xavier_Stone @Creative

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Cinsel içerikli veya bağlantılı roller oyuncular arasında gerçekleştirilmemelidir. Buna karşıdaki karakterin cinsel bölgelerine bakma hareketleri, kendi vücut organlarını kaşıma gibi hareketlerin müstehcen bir şekilde belirtilmesi de dahildir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rastgele bir şekilde sabah vaktinde bisiklet sürerken Malibu önünde rol olur, gideyim diye rollediğimde. "Göğüslerine bakınır" tarzı bir emote ile karşılaştım, aracımla durumdan uzaklaşmaya çalıştıkça arkadaş yakınlaşmaya çalıştı, kayıtta görülüyor. Tanışma rolünde göğüslerime bakılması açıkçası irite etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ek0695

Ek açıklamalar(varsa):Başka ekleyecek bir şeyim yok, iyi forumlar.

Stela Lisica Lv.55
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 10:08
Birlik MALIBU
Köken Hirvatistan
Popülerlik 35
Clara Voss Lv.12
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 21:48
Birlik NASCAR
Köken Ingiltere
Popülerlik 17
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.06.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Creative - 19.05.2026 17:56
Merhabalar,
Bilgisayarımı evde açık bırakmıştım, böyle bir rolü bende ilk defa görüyorum, hayretler içerisindeyim. Ev arkadaşımla yaşıyorum, sürekli bilgisayar başına geçip oyunu kurcalıyor,  onun yaptığından şüpheliyim, böyle roller yapacak birisi değilim aynı zamanda arkadaşıma oyunu öğretmeye çalışıyorum, senden ricam şikayeti geri çekmen, istem dışı rahatsızlık verdiysek rol zevkini kaçırdıysak özür dileriz.
Merhaba tekrar, durum benim sorumluluğumda değil. Kimin yaptığı açıkçası ilgilendirmiyor, ev arkadaşın bile olsa. Tanımadığım birisinin ev arkadaşım, kuzenim yaptı gibi söylemleri pek inandırıcı gelmiyor.

Şikayet geri çekilmeyecek, iyi roller/iyi forumlar dilerim. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

Noah Wilson Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2026 22:23
Köken Amerika
Popülerlik 18
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.05.2026 23:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.04.2026 21:12
Birlik WM Corp
Köken Kanada
Popülerlik 5
Karakter "Yasaklı Roller" kapsamında cezalandırılacak. Bilgisayarınız ve oyun hesabınız tamamen sizin sorumluluğunuz altında.