goldberg-dm

Başlatan R22, 19.05.2026 16:02

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 03.09.2026 22:08
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ricardo goldberg - @yagizby82

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmaching, Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahil kenarında araba ile geziyordum, sonra araç bozuldu beni kovalamaya başlayıp yumrukladı sonrasında silah ile sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/a2tnfgs

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesi kuralları bilecek kadar yüksek, yapmaması gerekirdi.

Elio Salvio Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:43
Köken Meksika
Popülerlik 45
Mikel Salvio Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.09.2026 12:18
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 14:02
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5
@yagizby82 En kısa zamanda savunmanızı iletin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 21:41
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 45
Lena Klein Lv.11
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.09.2026 22:46
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.07.2026 20:49
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
[spoiler][/spoiler]Şimdi Jonas salzmanla sesde konuşuyorduk jonas salzmana biri ben Ricardo selam felan yazmış son ss de görebilirsiniz bende adama ???? attım pm den 2. ss de görebilirsiniz sonra vice mall'ın oraya gittim adam bana carjacket attı oyun beni arabanın üstüne attı bende inmedim çarpa çarpa gitti en son sahilde araba hasardan durdu orda kaçtı ben tamir edecekken geldi vurmaya çalıştı vuramadı 2 kere yaptı bende en son dayanamadım bi tane sıktım düştü aracı tamir edip gittim sonrada ilk ss de yazanları söyledi bana para felan istedi bende kale almadım basit bi troll diye çok umursamadım ama şikaey açarsa diye ss almıştım işe yaradı;)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Arkadaşım haklı, bir troll yüzünden bu kadar ağır bir suçlamayı haketmiyor bence.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Senin arabanı aldığıma dair tam kanıtın yok, ayrıca eğer aracını aldıysam araç aldım diye vuramazsın. Eğer sana saldırdıysam kanıtını atmalısın dostum, ilk vuran sensin senin aracını felan çalmadım. Jonas'ı eski birliğindem tanıyordum, şaka amaçlı yazmıştım. Bu arada tek bir kişiye şikayet açtım neden iki kişi dahil oldu?  :-\

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 45
Lena Klein Lv.11
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
şaka amaçlı benim adımı mı kullanıyorsun? hemde beni İC OOC tanımadan. Hem kural ihlali yapıyorsun hem de kendini halkı çıkartmaya çalışıyorsun. Sen ve sana benzeyen adamlar bu sunucuda olduğu sürece hiçbir zaman yıldıramayacaksınız. Kanıttan ziyade olan her şeyi üste attım, şikayeti çekmek için para istemende çok aciz bir durum bu arada :)))

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Neyin kafasındasın dostum? O zaman herkes silah alıp arabasını çalan kişiye dm atsın, böyle bir zihniyet var mı? 30 küsür seviyedesin hala kuralları bilmiyorsun. Kendimi haklı çıkarma gibi bir çabam yok, burada haklı olan taraf benim zaten gerçek hayatta senin arabana binen kişiye silah ile mi sıkacaksın? . Kanıt attım diyorsun sadace pm yazışmalarından oluşan bir kanıt hepsi. Doğru düzgün kanıt atıver.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 45
Lena Klein Lv.11
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
ben arabamı çaldın diye ateş etmedim, benim ismimi kullanarak ıcde insanları dolandırdığın için ateş açtım, ayrıca arabamı da çaldığını şimdi itiraf ettin ki aracımı çaldığın için de sıktım, bu da yasak değil.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Senin ismini kullanarak nasıl milleti dolandırmışım? O zaman karakterinin bundan nasıl haberi oldu dostum? Bunun açıklamasını yapi, kural ihlali yaptığın apacık ortada, karakterinin benim karakterim ile rolü bile yok bunu nasıl bileceksin?

AlıntıBir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Kurallarda bile yazıyor,

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 45
Lena Klein Lv.11
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
Ben yapacağım savunmayı yaptım, gerisi münakaşaya gireceği için daha fazla muhattap almak istemiyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz, sırf para için şikayet açan bir adamsın. Umarım bu sunucudan arındırılırsın.