Carl Blood,Kareem Williams, Peter Johnson, Agresif Rol

Başlatan Sadri, 21.05.2026 20:17

« önceki - sonraki »
Wilma Reed Lv.29
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.06.2026 23:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 34
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.01.2026 21:28
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem_Williams @Xavier_Williams , Carl_Blood @azerr00 , Peter_Johnson @Fernando1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sadece ben varım.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.05.2026, 20.00 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece dükkanın kapalı olduğunu dile getiriyorum, AFK iken emoteleri görüyorum ve rolde görmediğim için es geçiyorum. Sakince diyorum ki dükkanım kapalı, arkadaş benim bölgemde, benim dükkanımın önünde laf atıyor bende karşılığını veriyorum ve işim olduğu için tekrardan AFK bırakmak zorunda kalıyorum ve tamamen kendi kendilerine bir Brawl rolüne giriyorlar.Eklemek istiyorum; Sayı bakımından üstünlüklerini es geçmiş olabilirim fakat arkadaşların levellerinin göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tekrardan söylediğim gibi LEVEL'lerine bakılmasını temenni ediyorum.

Rafeel Cruz Lv.13
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 20:55
Köken Meksika
Popülerlik 13
Ya kanka agresif girmiycekdik biz sana traş olmaya geldik orda bir kaç şey oldu biz 3 kişiyiz sen fear yapmıyorsun atar yapıyorsun bize bende sana saldırdık onlarda vurdu arada  3 kişiyiz fear yapmıyorsun + izin almadan ooc çıkıyorsun lowrp yapıyorsun ayrıca benim bölgem diyorsun hoodun içi değil orası.

Wilma Reed Lv.29
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.06.2026 23:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 34
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek