Malik Blackold OOC Kin

Başlatan Skaras, 24.05.2026 12:28

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 14:04
Köken Ispanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.09.2026 01:59
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Malik Blackold @Esulcer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2026 09.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Kin

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı eski karakterimle dövdük, ettik. İsim attım değiştim, arkadaş yine aynı hareketlere devam ediyor. Atacağım sslerde bunlar net olarak gözüküyor olacak. Arkadaşın şikayetleri ile uğraşmaktan bıktım. 1 ssde görüldüğü gibi arkadaşı Ronan_Azoulay karakteri ile düşürüyorum. 2.sse baktığınızda zaten arkadaşa birşey demediğimi ve arkadaşın bana agresif çıktığı chatloglara bakılarak görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 23:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 81
IC yaşanan olayı bu kadar büyütmeye gerek yok, kendimizi çok önemli biri sanmamıza da gerek yok, size neden OOC kin besleyeyim ki? Sizin yaptığınız agresif roller sonucunda karşılık verdiğimizde bana ooc kin duyuyor demeye de gerek yok. Stash'le sohbetimizde aracındayken inip müdahil oluyorsun, bizi kışkırtıyorsun. Bende sana bişey diyen yok, git diyorum üstüne küfür ediyorsun. Ettiğin küfür ssini de iletiyorum. Bu tarz roller sonucunda bana ooc kin duyuyorlar diyip şikayet açıyorsunuz bir de, yöneticiyi kandırmaya teşebbüsten işlem görmesini rica ederim. Başka yazı gelmeyecek, iyi forumlar.

Cinsiyet Erkek
Köken Ispanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Bu yazdıklarından sonra, armut piş ağzıma düş dememi beklemiyorsun galiba. Geçenki şikayette hakaretli bir tanım yaptım diye üstüme çıkıyordun, şimdide döndün kendi yaptığın şeylerle beni mi vuruyorsun? Yöneticiyi kandıracak birşeyimde yok ek olarak saat ve dakika aşşağıda yazıyor. Böyle altı boş kanıtlar atmaya devam edebilirsin. Nasıl olsa iyi kesmeyi biliyorsun.

Cinsiyet Erkek
Köken Ispanya
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Bu şikayete bir ekleme yapmak istiyorum, arkadaşın bana açtığı şikayet sayısına bakarsanız ooc kin yaptığını görebilirsiniz.

James Buffo Lv.73
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:44
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.08.2026 13:46
Köken Amerika
Popülerlik 29
Nico Pinto Lv.17
Cinsiyet Erkek