İki gün önce ana karakterimin kardeşi rolü yaptığım Mikhail Ferro karakteriyle oyuna giriyorum, bu karakterde herhangi bir illegal rol sergilemiyorum zaten alt karakterde illegal yasak. Bir işyeri satın aldık ve burayı işletmek, rol yapmak istiyorum bu karakterimle amacım bu. Böylesi agresif rollerden de özellikle kaçınıyorum karakterde, olay anında da oyuna girdim ve aktif avukatlara baktım işletmeye ruhsat başvurusu yapacağım onun için girdim oyuna. Müsait avukat olmadığını görünce quit atıp ana karakterime geçecektim sonra bu arkadaş yanıma yaklaştı.
Ben quit atmak için dükkana doğru ilerlerken bu peşimden gelmeye devam etti ve ben de neye baktın diye sordum, diyaloğun devamında kendisi dalga geçer gibi konuşuyor. Durduk yere sırıtıyor ve bu arkadaşla daha önce hiçbir rolüm yok hiçbir karakterimle. Sonra yanlışlıkla arabasına vuruyorum, o da beklemediğim bir tepki olarak "Bir daha vurursan anneni sikerim" diyor. Oysaki aramızdaki diyaloğa bakıldığında ben arkadaşa karşı hiçbir agresif tavır sergilemiyorum. Kendisi başımda bekleyip beni takip ediyor sırıtıyor vesaire, yani şu ekran görüntüsünde kimin ne niyeti olduğu belli zaten. Kendisi kavga kovalıyor.
[spoiler]

[/spoiler]
Sonra rahat edemiyor tabii havadan bir sebeple bana saldırıyor, ben de içeri kaçıyorum chatte gözüküyor rolün ne olduğu. Bunun üzerine bana saldırdığı dükkanın ortağı olan Derzhavin karakterine yaşanan olayları ic olarak aktarıyorum ve arkadaşın mavi cheetah'ı olduğunu da özellikle belirtiyorum.
Göründüğü gibi mekan ortağı Derzhavin Mogilevich;
[spoiler]

[/spoiler]
Derzhavin karakteri ise Mikhail'in abisi rolünde olan Igor karakterine bu olayı yine ic olarak aktarıyor. Buraların ss'i yok bende her yaptığımız rolü ss alacak değiliz tabii ki. Karakterlerimin doğum tarihlerine de bakılabilir Mikhail'i Igor'un kardeşi olarak açtım. Şimdi akıl yürütelim reelde birisi kardeşini dövse senin haberin olmayacak mı?
Olayın üzerinden bir kaç gün geçiyor bu süre içerisinde arkadaşı gözetliyoruz takıldığı yerlere vesaire bakıyoruz ve bunların hepsini Derzhavin karakteri ile yapıyorum çünkü olayı bana o aktarıyor rolsel olarak, doğal olarakta o yanımda geziyoruz. Sonrasında da arkadaşı yakalıyoruz ve dövüyoruz. Yani dediğim gibi her şey rolle aktarılarak gerçekleşti keşke olmasaydı tabii böyle şeyler ben o karakterimde agresif rol yaşamak istemiyorum ama bunun başlangıcını yapan sensin chatteki yazışmalara bakılırsa net anlaşılıyor. Ben yine o karakterimi illegal-agresif role sokmuyorum, abilerine şikayet etmiş rolü yapıyorum ve seni Derzhavin'e şikayet ediyorum. O da Igor karakterine aktarıyor olanları, yani mevzuya şahittir
@Artorias Seni dövmeye Derzhavin ile geldiğimin kanıtı;
[spoiler]

[/spoiler]
Bu şikayette de olayı ince ayrıntılarına kadar anlattım, buna da bakabilir inceleyen admin. Her şey rol dahilinde gerçekleşti, sonuçlanabilir.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=188484.0