Maskeli60539, ??????? ve Cole_Garrison aimbot

Başlatan serhoş, 09.06.2026 00:03

« önceki - sonraki »
Tyzee Kaun Lv.38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:28
Köken Amerika
Popülerlik 30
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Maskeli60539, ? ve Cole_Garrison @he1s3nberg_
Olaya dahil olan şahit(ler): Crystal Gardens Üyeleri
Tarih ve saat:: 7 Haziran 02.20-02.30

İhlal edilen kural: 3.9. Retarted RP:
Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı

Olayı açıklayın: 7 Haziran gecesi saat 02.20 gibi VCPD ekipleriyle Las Venturas gişelerinin köprü altında dm rolüne girdik. PD ekiplerinden biri maskeli olmak ve bir diğeri ismi gözükmemek olmak üzere 2 karakter saçma bir şekilde rol hatasında bulundu ve rol devamında silahıma el koyuldu. Her iki video da da göründüğü gibi gerçek dışı köprüden atlayış gösterdiler ve birşey olmamış gibi silahlarına davranarak koşarak yanıma gelip silahıma el koyuluyor. Ortada rol falanda yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
https://streamable.com/f6owmr
https://streamable.com/h2e03b

Diğer açıklamalar: El koyulan silahlarımın iadesini istiyorum.

Jevonne Ress Lv.40
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 02:01
Köken Amerika
Popülerlik 30
Armel Lane Lv.5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şahitliğimi onaylıyorum. İlk videodaki maskeli ateş eden kişi olarak, Cole_Garrison karakterinin aimbot kullandığını düşünüyorum. Dm esnasında farkedilmesede Cole karakteri arabadan sarkıp ateş açtığında aimi bende iken bir anda yerde yatan karaktere kitlenmiş. Tekrar izlediğimde farkettim. Şikayette bununda göz önünde bulunarak incelenmesini ve komple o rolün gözden geçirilmesini, el koyulan silahlarımızın iadesini talep ediyorum. Detaylı incelensin.

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:57
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
Olay anında asıl hedefim ayakta olan Carl Blood isimli oyuncuydu ve tamamen ona odaklanmıştım. Carl Blood bende ayakta gözüküyordu bu yüzden yaklaşırken ona ateş ettim fakat yaklaşınca yaralı tagını gördüm, Yaralı oyuncu [Skye karakteri] ise benim ekranımda tamamen yerde/ölü pozisyondaydı. Çatışma esnasında yaptığım ani refleks (flick) hareketi ve karakterlerin benim ekranımda üst üste binmesi, imlecin yaralı oyuncuya kilitlenmiş gibi görünmesine yol açmıştır. Oysa ben yaralı kişiye tek bir mermi bile sıkmadım, arkasındaki Carl Blood isimli kişiye ayakda gözüktüğü için ateş ettim, Skye karakteri dediğim gibi yerdeydi, Carl karakterine yaklaşınca yaralı tagını gördüğüm gibi aim'i mi bana sıkan karaktere çevirdim hızlıca, aniden Carl'a tek mermi sıkıp karşımdaki kişiye ateş etmem aim bot gibi gözükmüş olabilir.

İncelemeye Açığım: Üçüncü parti bir yazılım kullanmadım. Haklılığımı kanıtlamak adına, bilgisayarımın canlı olarak incelenmesine (AnyDesk/TeamViewer ile dosya ve log kontrolü) tamamen açığım.

Saygılarımla

Tyzee Kaun Lv.38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:28
Köken Amerika
Popülerlik 30
Arkadaşın attığı savunmanın yetersiz kılındığını düşünüyorum. Carl_Blood adlı bir karakter video da bile gözükmez iken savunmanda " asıl hedefim oydu, ona ateş ediyordum" gibi cümleler kullanman, savunmanın ne kadar gelişi güzel atıldığını gösteriyor. Ek olarak karakterler senin ekranında nasıl üst üste binebilir, üst üste binse bile Skye adlı karaktere neden ateş edesin ki? Nasıl olsa video da gözüktüğü gibi Skye karakteri yerde ve etrafında sana ateş açan biri yok, mavi yelekli karakter dışında.

Şikayetin açılması üzerinden 5 gün geçtikten sonra incelemeye açığım gibi bir ileti atmakta sana yakışır dostum, saçmalamışsın. Teamviewer falan filan.

Şikayetin diğer kısmınıda incelerseniz sevinirim. @Schnel

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.09.2026 00:49
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 20:04
Birlik Sivil
Köken Sirbistan
Popülerlik 5
Şikayetle alakam yok ancak SA-MP üzerinde driveby'da çalışan Z aimbot(yani karakterlere kitlenen aimbot) yok. Sadece silent var.
Bu videoda da "kitlenmesinden" söz etmişsiniz ancak dediğim gibi 'drive-by' sırasında karakterlere kitlenen bir aimbot yok.

Sadece silent aimbot var o da kitlenmiyor zaten dağa taşa sıksan da karakterlere gidiyor. Bu videoda da silent olmadığı bariz belli ki siz silent üzerine şikayet açmamışsınız.

Ancak SA-MP üzerinde drivebyda "kitlenen bir aimbot" olmuş olsaydı bile zaten aimin yerdeki karaktere kayması imkansız olurdu. Çünkü o an silahı kime doğrultsa ona kitlenmesi gerekirdi ve Cole karakteri silahı o an ona Deagle ile hit atan Maskeli karaktere doğrultuyor. Sağdaki / soldaki karakterlere hele ki yerde yatan karaktere kitlenmesi imkansız olurdu ve aimbotun doğasına absürt kaçardı.

Ama dediğim gibi SA-MP üzerinde böyle bir aimbot yok. İsteyen istediği aimbotu indirip drivebyda kitlenip / kitlenmediğini kontrol edebilir. Sonuç = 0 çıkacaktır.

GTA içerisinde olmayan bir aimbot hilesi üzerine şikayet açıldığı için sessiz kalmamayı tercih ettim. Gerekli görüldüğü yerde forum & oyun içi ceza verilebilir. İyi forumlar.

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Şikayet incelendi. Cole Garrison karakterine ait herhangi bir aimbot kullanımı görünmüyor, maskeli karakterin köprüden aşağı atladığına dair kanıtlar yetersiz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:25
Köken Meksika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 23:19
Birlik Sivil
Köken Gurcistan
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
selamlar, driveby sirasinda kitlenen aimbot vardir.

iyi forumlar.