Deathmatch, #63283

Başlatan tsowjla, 14.06.2026 14:47

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.09.2026 23:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Maya Buck Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#63283

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2026 - 14.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabam arızalandı, check up rolü yaparken kişi gelip silahla yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kaybolan zamanımın telafisi olarak lütfen bu arkadaşı yasaklayın.

Alex Lingxin Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 21:35
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 15

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
@lond1921 24 saat içerisinde savunmanızı iletin

Alex Lingxin Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 21:35
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 15
24 saat doldu. İşlem uygulansın. Şahitliğim onaylansın...

https://www.youtube.com/shorts/8mhq8jUiP2E

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Maya Buck Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Schnel - 14.06.2026 20:50
@lond1921 24 saat içerisinde savunmanızı iletin
2 gün olacak, sonuçlar mısınız?

Elias Vance Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 00:42
Birlik RENEGADES
Köken Amerika
Popülerlik 25
Bir şeye karışıyormuş gibi olmasın ama, şikayetleri inceliyordum. Tamam şikayet açılmış ama arkadaşlarla ben rolde denk gelmiştim, hatta bende vardım orada... Arkadaşlar troll yapıyorlar sürekli ve forum üzerindende aynı şekilde. Bence Fyodor karakterine ceza verilmemeli, arkadaşlar incelenmeli. Son olarak, orda bir brawl rölü döndü bittikten sonra olay uzadı ondan sonra silah çekildi bunuda eklemek istedim. İyi Forumlar

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 15:25
Köken Amerika
Popülerlik 24
Arkadaşlar troll, chatte de görüldüğü üzere türkçe terim kullanıyorlar ''ananı'' kelimesi, biz orada Elias adlı arkadaşımla rolde iken gelip rolümüzü baltaladıkları için böyle bir girişimde bulundum. Eğer ben ceza alırsam ''ananı'' diyen arkadaşında ceza almasını talep ediyorum.
İyi forumlar.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Maya Buck Lv.1
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bunların söyledikleri hiçbir şey gerçeği yansıtmıyor. Burada kanıtı olan benim, rolü bozulup mağdur olan taraf benim. Kişinin savunma yapmayacağı besbelli. Şikayet artık sonuçlanabilir.

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Şikayet incelendi. Fyodor Markov karakteri Deathmatching kapsamında ceza alacak, rolünüzün baltalandığını veya bir kural ihlali olduğunu düşünüyorsanız bunun için rol sonlandığında oyuncu şikayetlerine yönelmelisiniz. Ek olarak, Alex Lingxin karakteri oyun dışı hakaret ve trolling kapsamlarında ceza alacak.