ADRİANO FALCONE - FEAR-RP

Başlatan KnavesH, 19.06.2026 20:44

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:04
Köken Almanya
Popülerlik 19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano_Falcone @Johnny_Larusso

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carl_Blood  @azerr00 - DeShawn_Blade @sampsever

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2026 / 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adriano'yu gasp ediyorduk, kafasına doğru silah doğrultuyordum. Arkadaşımız DeShawn kapıyı tutuyordu. Adriano, birden DeShawn'a tepki gösterip işyerinden kaçtı. Kapıyı o kadar sert tutmasına rağmen ve benim ona silah doğrultmama rağmen; herhangi bir korku rolü sergilemedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.09.2026 20:58
Köken Meksika
Popülerlik 34
Amy White Lv.2
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 10.08.2026 18:59
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.09.2026 00:04
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Şahitliğimi onaylıyorum

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 23:45
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 00:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Öncelikle arkadaşlar GB bölgede saldırı yapmaya çalıştılar ve üstüne yapılan ihlallerde benim kafama silah tutulduğu halde role uymadığım yazıyor. Ancak benim kafama silah tutma tarzı emoteler atılmadı.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 19
@Johnny_Larusso  Chat'i tam olarak okur musun? Kör müsün?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 23:45
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 00:24
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Bence sen körsün dostum, kafama silah tutma emotesi yok

Ethan Ryder Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 13:28
Köken Amerika
Popülerlik 34
Tyron King Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 00:54
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
Benlik bir şey yok ama arkadaşa hakarette bulunmak yanlış, ayrıca arkadaşın kafasına silah doğrultma emote  atmamışsın sadece arkadaşın doğrult demiş.
Bir şikayetiniz varsa bence birdahakine güvenli bölge olmayan bir yeri soyarsan daha kaliteli rol yaşayabilirsin iyi akşamlar.

Rafeel Cruz Lv.13
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 23
Şahitliğimi onaylıyorum.

Cinsiyet Erkek
Köken Almanya
Popülerlik 19
@S1MPLE  Birader, rol içerisinde zaten silahı kafasına doğrultuyorum, aim alıyorum. Polislerden kaçtığım içinde rol içerisinde SS alamadım.

Biz orada paraları çıkart diyoruz, hala Adriano şahsı emote atmaya çalışıyor. Çok kıymetli parası var elemanın. Ayrıca agresif bir rol içerisinde iken herhangi bir şahısa hakaret edebilirim.

Ethan Ryder Lv.19
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 13:28
Köken Amerika
Popülerlik 34
Tyron King Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 00:54
Birlik Sivil
Köken Brezilya
Popülerlik 5
Evet rolde edebilirsin onu demiyorum zaten fakat silahı kafasına aim alman birşeyi değiştirmez ozaman bende silahı çekip sıkayım e zaten çıkardığımı görüyorsun ne gerek var değilmi? Mantığına göre böyle oluyor. Hakaret etmenden kastım kör müsün demen.

Rafeel Cruz Lv.13
Cinsiyet Erkek
Köken Meksika
Popülerlik 23
@S1MPLE Dostum DeSawn karakteri kapıyı sıkı sıkı tutarken kapıdan çıkıyorsunuz, bu nasıl oldu açıklar mısın? Arkadaşında senim peşinden atladı.