Olay örgüsünün geçmişi atılmamış, buraya tek ekran görüntüsü bırakıyorum.
Savunma ise; Standart rolümdeyken trafiği aksattığını görerek duruyorum. Rol içeriğinde tekrardan uyarmama rağmen yolun ortasında durup karakter hakkında yapamaz edemez yenilemez tavırlarını karakterlere lanse ederek göstermiş. Karakterimde seviye üç birliğin yöneticisi olarak küfürlere de maruz kalıyor. Öyle önüne gelene Amerika gibi bir yerde küfür edip sövemezsin. Sonrasında hiçbir şey yapmıyorum, kiralık aracı alıp kıyafet değişimi rollerini yaparak kişiye suikast düzenleniyor. Ortada powergaming bir durum söz konusu değil. Fiziksel olarak bir hasar alınmamış ki güç üstünlüğüm olsun. Aracına ateş açtım, kaçtın. Bu kadar basit. Sonrasında takibe dâhi almadım seni zaten.
Dipnot düşeyim, gece vaktinde karakterinle dışarı çıkıp önüne gelene küfür ederek toksik roller gerçekleştirdikten sonra rol içeriğinde sonuçlarına katlanırsın. Küfür edip edip silah sıkıldı diye -ki yaralıya da düşürmedim- hemen deathmatch diye adlandırmayın.
@Majestic Tarafımdan daha fazla savunma veya polemik gelmeyecek, ekran görüntüsünde de her şey görünüyor. Sonuçlanabilir.