Harold Schuffen Şikayet.

Başlatan Kaladog, 26.06.2026 15:16

« önceki - sonraki »
Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.07.2026 16:45
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harold_Schuffen @Wolwes_Santo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Mateusz_Jaworski diğer memur.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat 26.06.15.00

Olay : Sunucuya hesap kuralı  2 saat oldu olmadı karakterimi oluşturdum henüz 1 levelim oyuna girdim, taksiyle normal bir şekilde yolda seyehat ederken polis aracıyla aramda 100-200 metre anca vardı aracı zor görünüyordu hatalı u dönüşü yaptın deyip  kenara çek dedi ve 6500 dolar ceza yazacağını söyledi, daha 1000 dolarım bile yokken üstelik işlem uygulanacak  bir ihlal yapmamama rağmen beni kovaladılar.

İznim olmamasına rağmen ooc böldüler, yine iznim olmamasına rağmen denizde taser kullandılar ve hatalı emotelar attılar.

KANITLAR : https://jumpshare.com/s/rH33uxWknr5sbxz14M6O

Sonuç :İhlalli rolün bitmesini sabırla bekledim ve ;  Polislerin yaptığı ihlalli kötü rol sonucu ; 270 dakika ic hapise girmem,Bu olayın sicilimden silinmesi ve bu olay yaşanmamış gibi olmasını talep ediyorum.

Daha fazla ileti atmayacağım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 23:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Merhabalar,

Videoda taseri kullanan kişi benim. Sohbet kayıtları incelendiğinde taserin tamamen OOC amaçla kullanıldığı açıkça görülebilir. Gerekli görülmesi halinde video kaydımı da kanıt olarak sunabilirim. Ancak karşı taraf da ilgili görüntüyü paylaşmış durumda ve herhangi bir kural ihlali bulunmamaktadır.

Şahıs role uymuyordu, "/do Reggie Marine'de." emotesini kullandım, tekrar görebilmesi için. Süreç hâlâ IC olarak devam ediyordu. Hareket edemediğini belirterek OOC tarafa geçti. Bu durumun bugdan kaynaklandığını düşündüğüm için, karakteri bugdan çıkarmak amacıyla taser kullandım. Taser, rol gereği değil tamamen teknik sorunu çözmek amacıyla uygulanmıştır.

Ayrıca para ceza itirazlarının IC olarak yapılması gerekmektedir. Eğer o an para sıkıntısı yaşıyorsanız, bunu görevli memura IC şekilde belirtebilirsiniz.

Söyleyeceklerim bunlardan ibarettir. Gerekli görülmesi halinde ek video kaydımı yetkili ekibe sunabilirim.

Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Zaten ic olarak karakterimin şehre yeni indiğini, para sıkıntısı olduğunu belirttim sizin amacınız farklıydı son olarak Taser atmadan önce beni benim iznimi almak zorundasın rapor atıp admin çağırabilirdin "taser atmadan önce" Sonuçta rol devam ediyor ve denizdeyiz yaptığın kural ihlali Sonuçlanabilir.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
Sen hareket edemediğini OOC olarak belirttin ve bu noktada teknik bir sorun yaşandığı anlaşılıyordu. Taser kullanım amacım rol içerisinde avantaj sağlamak veya seni etkisiz hale getirmek değildi; tamamen bugdan çıkabilmen için uygulanmıştır. Taser öncesi zaten yakalanmıştın.
Bu nedenle yaptığım işlem rol amaçlı değil, teknik sorunu çözmeye yönelikti. Eğer gerçekten admin müdahalesi gerekseydi elbette rapor açılabilirdi. Ancak o an yaşanan durumu hızlıca çözmek adına taser kullandım ve bunun sonucunda herhangi bir rol avantajı elde etmedim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:52
Köken Meksika
Popülerlik 35
Merhabalar seni durdururken aracı ben kullanıyordum U şeridi olmayan yerde çimenliklerden döndün ve park ettiğin yerde aracın kaldırımın üzerindeydi o yüzden seni durdurduk biz burda rol yapıyoruz ve gerçekçi olmamız gerekir günümüzde istanbulda yeni taksi yapmaya başlayan bir genç ceza yiyebiliyorssa yaptığı hata yüzünden seninde IC olarak hatanın cezasını ödemen gerekiyordu neden çevrildim dersen buda sebebini açıkladım.

Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Hatalı u dönüşü yaptığım için direkt 6500 dolar ceza?  :garip: Madem bu kadar hardcore rol yapıyorsunuz o zaman kovalamacadayken uçurumlardan da atlamayın kanka. Pdsin hız yapan, çarpa çarpa giden adamlara yazarsın cezayı, yolda kimse yokken hatalı u dönüşü yapan adamı uyarırsın, sende pd insiyatifi alacak oyun bilgin yok maalesef kusura bakma.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 22
PD İnsiyatifi dediğin kavram zorunlu olan birşey değil, o karaktere bağlı birşey. Sana orada ceza yazılmadı ve itirazın var mı diye soruldu. Yani insiyatif almak pdnin elinde ister alır, ister almaz. Gerçekçi olsun diyorsan bizim polisler gibi merhamet yok amerikada. Direk yapıştırır cezanı. Son kez attım bu iletiyide, yetkiliye bıraktım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 23:52
Köken Meksika
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Kaladog - 26.06.2026 19:08
Hatalı u dönüşü yaptığım için direkt 6500 dolar ceza?  :garip: Madem bu kadar hardcore rol yapıyorsunuz o zaman kovalamacadayken uçurumlardan da atlamayın kanka. Pdsin hız yapan, çarpa çarpa giden adamlara yazarsın cezayı, yolda kimse yokken hatalı u dönüşü yapan adamı uyarırsın, sende pd insiyatifi alacak oyun bilgin yok maalesef kusura bakma.
Pd bilgin yok diyorsun ama Memur olmadan önce stajyerlik yapıyoruz stajyerken insiyatif uyguladığım için sınavdan kaldım haberin olsun bro son iletimdir sonuçlansın.

Reggie Bob Lv.6
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Acaba bana yaptığınız şeyi başkalarına yapabiliyor musunuz merak ettim yolda kimse yok nerdeyse araç 100 -200 metre uzakta aracım 20 yle gidiyor yakınımda değilsiniz bile hatalı ü dönüşü yapıldı deyip aracı durdurun 6500 dolar ceza yazın 😂 rezillikden başka birşey değil yaptığınız özür dileyeceğiniz yerde üstelemeye devam edin 😂farklı bir amaçla oyuna girmişsiniz son diyeceğim şey bu insanların rol zevkini kendi çıkarlarınız uğruna mahvetmeyin : ) ayrıca ooc olarak hiçbir şey belirtmedim belirttiysem /do dan belirttim kafana göre iznimi almadan da ooc ye işleri döküp denizde taser atamazsın.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 14:03
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 21:25
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 25
Paddy Blaze Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 01:34