Üçüncü parti yazılım

Başlatan mellow, 05.07.2026 13:25

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 18.08.2026 18:39
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @ersanoguz Patrick_Radde
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   [spoiler]Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.[/spoiler]
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kruvazörüm ile çarpışıyor, yere düşünce karakterin yaralanma sesi çıkıyor hatta motor üzerinde anlık buga giriyor fakat yinede motorundan düşmüyor. [/b][/font]

[spoiler=Kanıtlar]
[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Caine Turner Lv.58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 11:52
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.07.2026 12:00
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Klasik samp bugu kardeşim herhangi bir üçüncü part yazılım yok peki senin PD'liğine ne demeli Pit izni almadan pit atıyorsun ve motorlu birine pit atamayacağını bilmiyorsun bide üstüne car DM
https://streamable.com/okoisq

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 54
Savunman bu kadarsa sonuçlanmasını bekleyelim. Rolle alakalı bir hata görüyorsan şikayet açabilirsin bu en doğal hakkın.

Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 54
Ek olarak bazı örnek video ve şikayet videosunu yavaşlatarak aldığım kanıtlar mevcut.

İlk olarak bu olayla alakalı referans bir video:

Burada ki en büyük etken karakterin motordan düşerken ki çıkardığı ses ve anim. Buradan kullanıp kullanmadığını anlayabiliriz.

Referans olarak kullandığım videoda MIKE'nin motordan düşmeden önce anime girdiğini ve sonra sesi çıkardığını görüyoruz.

Sana oluşturduğum şikayette aynı sesi duyuyoruz hatta karakterinde referans videodaki gibi bir anime giriyor ve motordan düşerken ki sesini duyuyoruz.

Nobike fall veya benzeri bir hile kullandığın için kendi ekranında her şey pürüzsüz görünüyor. Nobikefall (motordan düşmeni engelleyen) tarzı bir şey kullandığını düşünüyorum. Bu hilenin nasıl çalıştığına dair aşağıya da bir video bırakacağım.

Caine Turner Lv.58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.09.2026 11:52
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.07.2026 12:00
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Kardeşim hiçbir hile bulunmuyor bende bunlar sampın genel bugları herhangi bir üçüncü parti yazılım yok benim ekrandan baktığın zaman da direk bana kafadan çarpmamış gözüküyorsun yanından çarptığın için ben de düşünmüyorum yani o kadar da hızlı değilsin ben de o kadar hızlı değilim

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 01:48
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 95
Barton Chuck Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.09.2026 03:22
Köken Amerika
Popülerlik 30
James Parisi Lv.52
Cinsiyet Erkek