Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Karakterini yarat, kendi hikâyeni şehrin sokaklarına bırak.
Başlatan anil_erdogan0, 11.07.2026 02:09
AlıntıSürekli Roleplay Kural İhlaliMeta Gaming
Alıntı yapılan: anil_erdogan0 - 11.07.2026 16:27EMİN OL ROLE GİRERDİM?Kanka ben basıp gitsem bile o role uyacaksın ve bana forum açacaksın. Yaptığımız kaza öyle ufak tefek bir sürtme değil ki görmezden gelip lagdan oldu cart curt deyip gidesin. SDO'yu görmesen ne olur orada hareketsizce bekliyorum içinden hiç mi "acaba adam rol mü yapıyor da ben burada koşturup duruyorum" diye kendine sormadın. Bu arada arkadaşınla meta yaptığınız konusunda da herhangi bir savunmaya sahip değilsin sanırım.
Alıntı yapılan: anil_erdogan0 - 11.07.2026 17:45Roleplay sunucusunda bir şeyleri oyun oynuyoruz diye kestirip atacaksan Freeroam oynamanı tavsiye ederim, yaptıklarını en başta kabullenip yağ gibi üste çıkmasan böyle konuşmazdım. Arkadaşınla da denk falan gelmediniz; benim önümde durup sana koşturdu, sen benim emotemi bile görmezken o seni nasıl gördü, tanıdı ve tamir kitine ihtiyacın olduğunu anladı? Hâlâ yalan söylüyorsun.
Alıntı yapılan: anil_erdogan0 - 11.07.2026 17:48Bu arada hiç kanıt falan da atmadın. PMleşmediğinize dair bir kanıtın yok veya orada seni gördüğünde IC'den "-kaza yaptım -aaa geçmiş olsun -tamir kitin var mı -evet var vereyim" şeklinde bir rol yaptığınızın kanıtı yok mu?