Powergaming - Cole_Garrison

Başlatan ARDAAA, 19.07.2026 20:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 19:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı : Cole_Garrison , @he1s3nberg_ 
Olaya dahil olan şahit(ler):-
Tarih ve saat: 19:41

İhlal edilen kural: 3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
Olayı açıklayın: Kovalamada ilerliyorduk, şehir içinde, Cole_Garrison'un aracı lastikleri ve yere yakın olmasından kaynaklı dağa ilerledim. Benim aracım hem Pick-Up hemde ekstra hidrolik sistemi bulunuyor, aracı kaldırıp öyle dağa tırmanmaya başladım. Normal premier ekiplerini tebrik ediyorum gelmediler, fakat onlar gelseydi şikayet açmazdım ancak bir HSU (Yüksek Hızlı Birim) aracı gelince şoke oldum, bu olağandışı bir şey.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Diğer açıklamalar: Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:01
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
İyi günler, savunma yapmam gerekirse ilk öncelikle kendi aracından bahs etmişsin hidrolik vb vb, bahs ettiğin araç sürüş kuralı için burada bir ihlal olduğunu düşünmüyorum ufak bir tepe, tam bir şikayet etmek istiyorsanda video kaydı atabilirsin, kullandıgım araç içinde peşime düştü hayrete kaldım gibisnden ifade kullanmışsın, cheetah ile birisini kovalayıp kovalamamak rolsek olarak tamamen benim insiyatifimdedir, senin aracın hidrolij ve arazi aracı ise, benim kullandıgım araçtta öyle yere yapışık basık değil, güçlü bir motora sahip öyle bir yerden çıkabilir araba, gittiğimiz yer isede non rp driving  yapılacak bir yerde değil.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.07.2026 19:42
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 17
Senin aracın gayet yere yakın bir araç, ayrıca lastikleri de dişsiz buraya çıkabilecek bir araç değil. Biraz realistik düşünerek oynayın lütfen, söz yöneticide.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:01
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
Lastik yere yakın diyorsunda şimdi gta san adresa bakarsan normal polis premierin lastiği ile cheetahın lastiğide aynı, tamponların yere yakınlığıda aynı seviyede, buna ne diyeceksin?

Colton Hale Lv.55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.08.2026 18:58
Birlik Sivil
Köken Iskocya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2026 20:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 55
Şikayet incelendi, oyuncu ceza alacak.