Alfonso_Costa /b ihlali + Yaralı kural ihlali.

Başlatan Duxee, 27.07.2026 01:57

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:36
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.08.2026 19:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.09.2026 21:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kankam ilk sen ateş ettin (rklı halde) bizim elimiz de armut toplamıyor sonuçta kendimizi savunduk. 2. olarak da Khalil adlı karakter tarafından bana pm geldi, fark edildiği üzere ben Khalil adlı karaktere hiçbir şekilde pm gönderimi yapmamışım ve Khalil karakteri ban yemiş durumda. RKlı bir durumdayken tahrik edilsen bile hiçbir şekilde silahını çekip emotesiz bir şekilde sıkmaya teşebbüs edemezsin. Hiçbir şekilde OOC olarak sohbetim bulunmuyor chatlogda görüldüğü üzere ve araç içerisinden durumun gidişatını belirlemekte herkes özgür. Belki de ben sıkacaktım Deke adlı karakter beni engelleyecekti fikir alınabilir.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Dediğim gibi, fotoğraflarda saatten belli olabiliyor ve videoda da dediğim gibi seni gördüğüm an kayıt açıyorum ve rol sürdürülüyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eliniz armut toplamıyorsa car dm atmayı bırakıp aşağı inip mermi atsaydınız, arabayla eziyorsunuz yrb gibi :D yazık size, yetkililerin bütün mesajları özenle inceleyip iyice her şeyi inceleyip ona göre hüküm vermesini istiyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kinini belli etmene gerek yok, şikayet sonuçlanabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ayrıca Khalil'in ban yemesi sizin Mix yapmış olduğunuz ve Cardm yapmış olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor, ve arkadaşınız da yüksek ihtimalle M.A'dan ban yedi :D ayrıca Deke'nin video kayıtlarınıda görmek isteriz dostum :D yetkililer bütün mesajları videoyu kanıtları vesaire nokta detayına kadar incelemesini ve ona göre hüküm vermesini talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Kardeşim anlamadın sanırım birdaha söyleyeyim, Khalil tarafından bana pm gelmiş ben hiçbir şekilde Khalil adlı karaktere pm gönderimi uygulamadım. Ortada dönen bir IC-OOC mixing yok  ::)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Chatlogu'da ondan sildin zaten sen bunu yazasın diye :D neyse yetkililer incelesin daha yazmayacağım sana karşı bir şey. Kafana göre takıl raconunu kes burada Montana Rp devam hayırlı roller.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 53
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Biz daha idledeyken temizlemistim o chati , 1 saat olmuştur temizleyeli  ::) Ayrıca rol yokken temizlemistim senle b alakası yoktu aslında.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.08.2026 16:26
Birlik STUDIO-X
Köken Amerika
Popülerlik 65
Şu yapay zeka ile şurayı ileti yağmuruna tutma.
Herşeyi baştan sona kanıdı ile atmışız 50 tane paragraf atıp kendince açık arıyorsun ha bide kendin yazsan tamam diyicem. Bir tane kanitın yok gereksiz konusmuşsun hiçbirini okumadım bile sana diyorum ESP gibi şeyler kullandigimi düşünüyorsan git sikayet aç zeki dostum. Birde tehdit etmişsin bu kadar kafa yorma bu oyuna. Bürünmekten en korktuğum modelsin bilader. Daha ileti atma rica

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Duxee - 27.07.2026 23:56
Şu yapay zeka ile şurayı ileti yağmuruna tutma.
Herşeyi baştan sona kanıdı ile atmışız 50 tane paragraf atıp kendince açık arıyorsun ha bide kendin yazsan tamam diyicem. Bir tane kanitın yok bıdı bıdı konusmuşsun hiçbirini okumadım bile sana diyorum ESP MESEPE CART CURT gibi şeyler kullandigimi düşünüyorsan git sikayet aç zeki dostum. Birde tehdit etmişsin bu kadar kafa yorma bu oyuna. Bürünmekten en korktuğum çimene basmayan modelsin bilader. Daha ileti atma rica

Hasımcılık oynuyosan senin olsun sahalar, benim anam ağlıyacağına senin anan ağlar breymıınn

https://www.youtube.com/shorts/n8yu6CIhTqQ