PD HATALI TUTUKLAMA

Başlatan Leo, 02.08.2026 03:01

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 15:32
Köken Amerika
Popülerlik 27
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı  :  David_Cross @hacibaba  Kylie Lyons @m0li Nico_Grau  @Galara
Olaya dahil olan şahit(ler): -
Tarih ve saat: 02.08.2026 2.17

İhlal edilen kural: Direnmek veya polisten kaçmak yok, yapılan hatalar görülüyor.
Olayı açıklayın: Hiç bir direniş veya kaçma olmadan sağa çekip duruyorum ve  sonrasını görüyorsunuz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://youtu.be/n_we_rfoCaQ

Diğer açıklamalar: Arkadaşların cezasını almasını ve PD kadrosundan çıkartılmasını istiyorum zevklerine milleti hapise atıyorlar. Bana IC para cezası kesip göndermesi lazım.

Ethan Crain Lv.45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 19:39
Köken Amerika
Popülerlik 55
Laura Vex Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 12.06.2026 12:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Burada herhangi bir OOC ihlal göremedim, bu yüzden savunma yapmayacağım. Kişinin şikayetini ingame sürdürmesini istiyorum. Dediğim gibi bir admin savunma istemediği sürece savunma yapmayacağım. İyi roller.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 18:54
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 18.08.2026 22:39
Köken Almanya
Popülerlik 5
K9 Randy Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 18:48
Köken Amerika
Popülerlik 5
Şikayet ingame sürdürülmeli. Rol üstünden herhangi bir avukat tutarak lobi talebinde bulunabilir karakterin. Burada herhangi bir sorun yok, üçten fazla ihtar verdik ve duruş sergilemedin. Sağ sol manevralar yaparak da tehlikeye atıyordun. Burada bir yanlışlık yok. Sonuçlanabilir, iyi roller.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 15:32
Köken Amerika
Popülerlik 27
İngamelik bir durum yok ortada, benim 270 dakika vaktim çalınıyor yapılan bir hatadan dolayı hatalı bulunan taraflarında cezalarını çekmesini talep ediyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 21:39
Birlik Valachi
Köken Italya
Popülerlik 79
Chat üzerinde 3 kere ihtar verildiği ve buna rağmen drift atarak kaçtığın görülüyor, 3 kere ihtar verildikten sonra polis memurlarının tutuklama hakkı bulunuyor. OOC bir ihlal mevcut değil çevrimiçi şikayetlere başvurabilirsin. İyi geceler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.09.2026 14:03
Köken Amerika
Popülerlik 56
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2026 21:25
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 25
Paddy Blaze Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 01:34
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 19
Konu ingame bir konu ve bu bağlamda değerlendirilip karar verilecek.