Barların GBİ olması.

Başlatan Anarchist, 22.11.2019 00:03

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Malibu Club'da güvenlik rolü yapıyorum adam laf anlamıyor boşu boşuna hapis yedim silahlı vesaire roller yasak olabilir ama yumruklaşma yasak olması çok saçma siz bir Club barda bir güvenliğe zorluk çıkarın bakın ne oluyor kural değişmeli.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
GBİ: Güvenli bölge ihlali
AR-GE ismi GB: Güvenli Bölge olması" olmalı.

Barların hepsi güvenli bölge değil fakat Malibu'nun olması gerçekten çok saçma Malibu'nun ayrı bir avantajı yokki Malibu kavga çıkabilir bir şeyler olabilir yani güvenli bölge olması çok saçma destek.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum bar kavgaları olur hemde herkese rol çıkar tamam silah kullanmak yasak yumruklama yasak olmamalı

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.04.2025 00:07
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.12.2023 19:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mantıklı, bar kavgalarına izin verilmeli. Bu güvenli bölgedeki barlar içinde geçerli olmalı. Güvenli bölgedeki barlar için sadece silah kullanılmama yasağı getirilebilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destek Bar kavgalarının olması çok güzel olur, Aynı şekilde geçen adam geldi sadece kıyafetlerim yüzünden dışarı attı zorluk çıkartınca GBİ nedeni ile jail yedim değiştirilmesi gereken bir şey.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 24
Güvenliklere özel detaylı bir düzenleme yapılabilir, güvenlik sertifikası alarak barlarda yasal olarak güvenlik yapma ve saire.

Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Sadece Malibu için geçerli bir kural(güvenli bölgelerde olan barlar için de geçerli). Malibu özel olarak yönetim tarafından etkinlik yapılmak üzere açıldığı için rolleri aksatmamak için böyle bir kural koymamız gerekiyor.