Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Fensiklidin, 02.12.2019 04:55
Alıntı yapılan: Fensiklidin - 02.12.2019 08:51Rol bilmiyor isen, milleti gasp, sözlü taciz veya agresif rol ile rol yapmasını öğrenemezsin. Milleti izle bak bakalım millet nasıl anlaşıyor. Anca öyle gelişirsin. Şikayeti geri çekemem sen kuralları çiğnedin dostum
Alıntı yapılan: MustafaBASKAN - 02.12.2019 12:57@Fensiklidin Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım.Bu arkadaşlarla birlikte bende biz bu ortamlarda yeniyiz ben kısa sürede bir çok şeyi öğrensemde bu arkadaşlarım max 3 4 gün önce indirdi ve oynamaya başladı bende ne kadar anlatsam ne kadar göstersem (bildiğim kadarıyla..) hataları olabiliyor, bizden bu oyunu daha indirecek çok kişi var onlara daha iyi söyleyebilmeleri anlatabilmeleri için her şeyi öğretiyorum ama bu bazen yetersiz olabiliyor. Kural ihlali yapmışlar açmışsın şikayetini ama ilk önce pm'den uyarsaydın çok iyi olurdu.
Alıntı yapılan: MustafaBASKAN - 02.12.2019 14:41Fensiklidin < Forumdaki ismindende beyin yaşın zaten belli oluyor."Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım." Ben böyle yazdım neden konuyu büyütmeye çalışıyorsun ben sana şikayetini geri çek demiyorum.Dediklerimi dikkatli oku."Bu kişilerin amacı sadece DM" Güldürüyorsun beni bilip bilmeden yargılıyorsun şuan."Bende sana bir şey öğrettim ne mutlu bana" Senin gibi Düşük neyse baştada belirttiğim gibi konuya dahil olmayacağım lütfen beni katma.