Roleplay'e Başladığınız Dönemler

Başlatan Jasey, 12.12.2019 18:47

« önceki - sonraki »
Kyle Royce Lv.7
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.02.2022 01:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
3-4 yıl önce 5600'e Tampa alıyorduk 5000'e de kilit alıyorduk ne günlerdi be. ;D

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 31.07.2023 03:58
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
15 yaşlarındaydım,  2012 senesi miydi neydi tam hatırlamıyorum, DM ile başlamıştım, basit hırsız-polis sunucuları,
Apocalypse sunucuları derken Roleplaying sunucularıyla tanıştım çoğunuzun bildiği her sunucuda kısalı-uzunlu rol yapmışlığım var ara verdiğim dönemler oldu, bıraktığım zamanlar oldu, sıkıldığım zamanlar oldu sonuç olarak yine aynı amacın peşindeyiz buradayız ve rollerimize devam ediyoruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.07.2022 19:53
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Oyuna girdiğimde ne yapacağımı bilmiyordum LSPD icerisine dalıp bütün afk polisleri öldürdüm

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
2008, hey gidi 12 sene geçmiş. Tataglia kapılarında nöbet tutardık.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.06.2026 13:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
6 ya da 7. sınıfa gidiyorum, yeni nesile başladım o zamanlar paramedik rolleri yapıyorum. Karakterim bir şekilde CK oldu sonra ben de Aykan Abi diye biri vardı onlar hırsızlık birliği açıyordu ve beni de davet ettiler. Ben de katıldım birlik amaçlarından bahsettiler zamanla büyüyeceğiz falan beni içine çekmişti ve roller güzeldi. 1 ay falan böyle rol yaptık sonra @ÖZJAN ile tanıştık. Başka bir birlikteydi ve istihbarat falan sağlayacaktı böyle güzel roller yapmıştık ama OOC olarak tanımıyorduk birbirimizi. Bir gün @Tunahan  , @Chedion  ve @ÖZJAN ile lol atarken anı anlatırken birbirimiz olduğunu anladık. Oralardan buralara kadar geldik beraber.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Kenneth Cobb Lv.25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2024 23:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30