Kilit Kırma ve Hırsızlık Sistemi

Başlatan Vice Roleplay, 25.10.2019 14:37

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Sistem düzeltilene kadar bu tablo geçerlidir;
[spoiler]Tampa > 2400
    Sabre > 2470
    Clover > 2600
    Greenwood > 2700
    Sunrise > 2800
    Sentinel > 3000
    Premier > 3100
    Rancher > 3400
    Huntley > 3800
    Banshee > 4100[/spoiler]

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Hurda'nın istediği araçları nereden göreceğiz ve hurdacı nerede?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Araç hurdalama sistemi buglu, halledilmeli en kısa sürede.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.12.2023 21:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
Alıntı yapılan: tonyc - 27.10.2019 15:34
Hem roller açısından hem de garajların değerlenmesi bakımından başarılı bir sistem olmuş, PD'ye de büyük işler düşecektir diye düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: codein - 26.03.2020 01:19
Alıntı yapılan: tonyc - 27.10.2019 15:34
Hem roller açısından hem de garajların değerlenmesi bakımından başarılı bir sistem olmuş, PD'ye de büyük işler düşecektir diye düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:48
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:48
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Elinize sağlık İnception Roleplay'dan daha iyisiniz ben ordan geliyorum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Dostum,araç parçalama işlemleri,sistemsel bir yerde olsa daha iyi olurdu.Örneğin şuan bir  adamın tamirhanesinde parçalanıyor,Ya adamı bekliyoruz ya da gidiyoruz,açmıyorlar.Yani günahlarını almak gibi olmasın ama,Adamlar sabahları açmaz kendileri çalar araçları parçalar,Geceye de giriş ücretinden kazanırlar.Kayıp bizde,kazanç onlarda.Kişisel bir yerde olması sistemin bir eksiğidir.Direkt otomatik giriş olsun,ve 300 veya 500$ kesilsin,o kişinin tamirhane kasasına gitsin.Öbür türlüsü kişisel kazanca sokuyor,ve bir sistem bir kişinin kazancı için kurulmuş gibi oluyor.

Amber Cherry Lv.46
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.01.2024 23:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 71
Alıntı yapılan: İzmirLee - 03.04.2020 15:16
Dostum,araç parçalama işlemleri,sistemsel bir yerde olsa daha iyi olurdu.Örneğin şuan bir  adamın tamirhanesinde parçalanıyor,Ya adamı bekliyoruz ya da gidiyoruz,açmıyorlar.Yani günahlarını almak gibi olmasın ama,Adamlar sabahları açmaz kendileri çalar araçları parçalar,Geceye de giriş ücretinden kazanırlar.Kayıp bizde,kazanç onlarda.Kişisel bir yerde olması sistemin bir eksiğidir.Direkt otomatik giriş olsun,ve 300 veya 500$ kesilsin,o kişinin tamirhane kasasına gitsin.Öbür türlüsü kişisel kazanca sokuyor,ve bir sistem bir kişinin kazancı için kurulmuş gibi oluyor.
Haklı

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0