Koku Sistemi

Başlatan Nexus, 17.12.2019 19:18

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Koku sistemi kaldırılsın. Rolünü yapmak isteyenler zaten /ame ile verebilir. Koku sistemi yerine gerekli bir çok sistem eklenebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 24
İmam hatipler kapatılsın gibi yazmışsın :P Dediğin olayı ben yapıyorum sistemsel olarak güzel kokuyor görünse bile çok yorulduysam ter koktuğunu belirtmek için /ame kullanıyorum, bunu yapmak isteyen bu şekilde de yapar yani.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Evet veya deodorant kullanım limiti arttirilsin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
kaldırılması sunucunun detaycı kitlesini de ortaya çıkaracaktır, kesinlikle kaldırılmalı
[spoiler=ayrıca]imam hatiplerde kapatılabilir tabi[/spoiler]

Leroy Antico Lv.10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.03.2023 22:13
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 25
Bence gereksiz ve yetersiz bir sistem.
Bu tarz sistemler detay üzerinden ilerler, hiç bir detay ve temel ortada yok. Direkt olarak bu kadar basit bir sistem sadece kötü bir imaj bırakıyor. Mantığa da çok aykırı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destekliyorum, kaldırılmalı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:05
Birlik Valachi
Köken Irlanda
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.06.2024 01:59
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Carlos Nova Lv.19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.04.2024 00:45
Köken Kamerun
Popülerlik 74
biz taş mı yiyek

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2022 23:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Bence ya kaldırılsın ya da geliştirilsin.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: dixsept - 17.12.2019 19:40
biz taş mı yiyek
;D ;D ;D

daha da gelistirilcek bir sistemden bahsediyoruz. Hapsurma sistemi gibi birsey degil bu bence, ileride yaydığınız kokunun aroma/meyve isimleriyle oldugunu düsünün. İncele bölümünde seksapalite bulunuyor, bunu da tetikleyecek birsey. Gelistirildigindeki ve tam oturdugundaki hali daha iyi olacak diye dusunuyorum. Hem bu sistem üzerinden rol yapanlar da var, ayrıca ben suana kadar hic bir kadin karakterin kotu koktugu rolunu gormedim. Tabii bu oyuncuya bagli bir durum ama dedigim gibi, gelistirildigindeki hali daha iyi olucaktir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Democrituss - 17.12.2019 20:26
Alıntı yapılan: dixsept - 17.12.2019 19:40
biz taş mı yiyek
;D ;D ;D

daha da gelistirilcek bir sistemden bahsediyoruz. Hapsurma sistemi gibi birsey degil bu bence, ileride yaydığınız kokunun aroma/meyve isimleriyle oldugunu düsünün. İncele bölümünde seksapalite bulunuyor, bunu da tetikleyecek birsey. Gelistirildigindeki ve tam oturdugundaki hali daha iyi olacak diye dusunuyorum. Hem bu sistem üzerinden rol yapanlar da var, ayrıca ben suana kadar hic bir kadin karakterin kotu koktugu rolunu gormedim. Tabii bu oyuncuya bagli bir durum ama dedigim gibi, gelistirildigindeki hali daha iyi olucaktir.

Dostum dediğim gibi, bu tarz rolleri yapmak isteyen herkes /ame kullanabilir. Rol yapmak isteyen ve kaliteli rolcüler zaten bunları kullanmakta. O yüzden gereksiz bir sistem benim kafamda. Kaldırılması herkesin yararına daha iyi olur. Yoksa rolün ortasında beş saniyede bir markete gidip deodorant alıp sıkmak bana çok saçma geliyor.