Bir Dakikada Ekran Görüntüsü Düzenleme

Başlatan Democrituss, 19.12.2019 15:59

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 01:49
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 41
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 02.01.2026 00:55
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 23

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 19
Bilgisayarımı formatlamıştım ve Photoshop indirmeye çok üşeniyordum, teşekkür ederim bana kolay yol gösterdin

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Çok faydalı bir rehber ellerine sağlık  :) :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Teresa Wells Lv.45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 00:18
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Ne kadar eski de olsa forum üzerinde gördüğüm en temel düzeyde ekran görüntüsü düzenleme rehberlerinden birisi. Adobe Photoshop CS6 gibi ücretli ve detaya inmeyi isteyen programlar ile uğraşmak istemiyorsanız bu rehberdeki içerikten faydalanmak sizin için en doğrusu olacaktır.

— Videonun 0:43 saniyesinde başlayan ekran görüntüsü kırpma yerinde aşağıdan Serbestçe Kırp yazısına tıklayıp Oran-Boyut'u ata seçtikten sonra açılan ekranında Uzunluk: 800 - Yükseklik: 600 olarak seçerseniz arka planlarınız için daha alışagelmiş bir oran elde edersiniz ve chatlog ekranı kolaylıkla sığar.

— Sohbet ekranı görüntüsü alırken /ssmod komutunu yazarsanız arka plan siyaha döner ve fazlalıkları silmeniz daha kolay olur. Ek olarak, /fontsize oranını -2 olarak tutarsanız daha küçük ve göze hoş yazılar elde edersiniz. (Oyunu 1920x1080 oynadığınızı kabul ediyorum. Oyun içi çözünürlüğe göre yazı büyüklüğü değişkenlik gösterebiliyor.)

Başarılı bir konu. Ekran görüntüsü düzenlemekle ilgili sorun yaşayanların bu konuyu kolaylıkla anlayabileceğini düşündüğüm için iletimle konunun üste çıkmasına vesile olayım.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.01.2026 19:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
F7 kurulu bi ps indirin /ssmode ile ss alın bir tane de açı. Yazı ile fotoyu üst üste koyun F7 basın Ss hazır.
Yok ekran çözünürlüğü, yok font falan bunlar hikaye . Valiliğe sunum hazırlamıyorsunuz alt tarafı SS. Zaten kimse de okumuyor haberiniz olsun. O yüzden istediğiniz gibi ss editleyin.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.04.2024 19:11
Birlik 4KX
Köken Amerika
Popülerlik 35