Çukur.

Başlatan Anarchist, 26.12.2019 11:21

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15

AlıntıÇukur, 23 Ekim 2017 tarihinde Show TV'de yayınlanmaya başlayan, Ay Yapım imzalı, yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi

Dizi Senaryosu:
[spoiler]İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.

Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena'dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç'ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç'ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç'ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.[/spoiler]

Kimse konu açmamış bununla ilgili belki çoğu kişi Cringe ya falan diye düşünüyordur o yüzden linç yememek için açmamıştır bilemiyorum. Bu diziyi izleme sebebim Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Erkan Koçak Köstendil'in gerçekten harika über süper oyunculuklarıdır. Üçü de karakter psikolojisini gerçekmiş gibi yansıtıp o karakterin yerine kendini koyarak oynayan oyuncular. Başarıları zaten katıldıkları diğer projede de belli. Senaryo olarak mantık çerçevesini aşmadığı sahneler haricinde güzel bir senaryosu var. Türkiye'de genel olarak suç kavramı bu yani başka bir biçimde gösteremezsiniz yeni nesil suç yapılanmasını.

Diziyi izleyenler ya da hakkında yorumu olanlar toplansın.

TANITIM: https://www.youtube.com/watch?v=g3GoD22e5gM

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.08.2026 19:06
Birlik Sivil
Köken Kuba
Popülerlik 56
Max Bricks Lv.11
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.03.2026 20:29
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 16
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.08.2025 12:59
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
O mahalle kavramı güzel bir şey fakat dizi çok saçmalaştı, ilk iki sezonu sıkı takip ettim, üçüncü sezon bence tırt. Karakuzuların olduğu dönem, 2. sezonun başlangıcı bence en güzeli.
Çok monotonlaştı dizi, ilk sezondan beri Yamaç kimseye zarar vermemeye çalışıyor hep darbe alıyor, üçüncü sezonda İstanbulu almaya çalışıyor yine zarar görüyor. Konu bu arkadaşlar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
Hayatımda bir kere bile olsun izlemedim. Nasıl zevk alıyorsunuz ya  :D

Cinsiyet Erkek
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: BlackEagle - 26.12.2019 18:27
Hayatımda bir kere bile olsun izlemedim. Nasıl zevk alıyorsunuz ya  :D

Herhangi bir şeye karşı ön yargılı olmamak lazım. İzleyince sevip sevmeyeceğini bilemiyorsun. Aşiret dizilerine çok kanser diyordum eski bir dizi vardı ona böyle gözüm takıldı derken bir baktım 40 bölüm izlemişim :D

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.05.2026 22:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Aras Bulut İynemli ve oyuncuları güzel bir hava katıyor galiba ondan severek izliyorum

Cinsiyet Erkek
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Yeni bölümde Nejat İşler'de var izlenir tab2

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İlk tanıtım fragmanı atıldığından beri takip ediyorum, öncesinde İçeride izlediğim için buna biraz güzel yönle bakmıştım ilk sezon güzeldi şu dans ederek adam dövmeye başlayınca dedim bunun devamı gelir diye saçmalayacağını orada anladım şimdi fantezi dünyasında yaşayan Mafya RP'si yapan mahalledeki çocuklardan farkı yok ilk sezon ve ikinci sezonun yarısına kadar her şey güzeldi ama bitirmeleri gerektiği yerde bitirselerdi bu kadar eleştri yağmuruna tutulmazdı tek sezonluk diziyi uzattıkça uzattılar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:05
Birlik Valachi
Köken Irlanda
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.06.2024 01:59
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Carlos Nova Lv.19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.04.2024 00:45
Köken Kamerun
Popülerlik 74
"tamam bu bölümden sonra bırakıcam" diyorum Nejat İşler gözüküyor ben ne yapayım şimdi

Cinsiyet Erkek
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Alıntı yapılan: dixsept - 30.12.2019 14:29
"tamam bu bölümden sonra bırakıcam" diyorum Nejat İşler gözüküyor ben ne yapayım şimdi

Ona düşmeyen de zaten ne biliyim...

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika