Executioner Team

Başlatan Dreavyn, 28.12.2019 22:45

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: V E N O M - 07.01.2020 23:19
Yeni yeni piyasaya sürülmüş bir oluşumun hızla il-legalin içine dalmasına açıkçası karşıyım. Heleki şehir sokaklarına kök salmış bir ghetto birliğine sataşması oldukça saçma olmuş. Umarım üzülmezsiniz, başarılar.

Birliğin konsepti hem yarış üstüne hemde illegal üstüne kurulmuştur. Bizler yarışırken il-legal işler de yapabiliriz. Tek yarışçı birliği değiliz yani. Yorumun için teşekkürler.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: V E N O M - 07.01.2020 23:19
Yeni yeni piyasaya sürülmüş bir oluşumun hızla il-legalin içine dalmasına açıkçası karşıyım. Heleki şehir sokaklarına kök salmış bir ghetto birliğine sataşması oldukça saçma olmuş. Umarım üzülmezsiniz, başarılar.
Kendi halinde takılan insanlara/birliğe yanlış yapılıyorsa boş durmayız kardeşim, teşekkürler düşüncen için :))

Cinsiyet Erkek
Köken Italya
Popülerlik 45
Farklı bir konsepte geçeceğimizden dolayı isim değişimi atacağım. Hali ile birlik ile karakter tanıtımını kilitliyorum.

Bu zamana kadar karakterim ile, birliğim ile rollere giren herkese teşekkür ederim. Benim için bir zevkti.

Cinsiyet Erkek
Köken Italya
Popülerlik 45
EXECUTİONER TEAM 

Selamlar. Yaklaşık bir aylık sürenin ardından tekrardan platform ile kavuşuyoruz. Önceden yapmış olduğumuz gibi yarışçı rollerini gerçekleştireceğiz. Yarışçı rollerinin yanında ekibin bir kaç işi daha olacak. Onları da IC olarak yanımıza katıldığınızda öğrenebilirsiniz. Ekip kurmaya başlıyorum tekrardan. Eğer ki böyle bir düşünceniz varsa benim ile bu yola devam edebilirsiniz. Kısa süreliğine OOC alımlarımız açıktır. Bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

NOT: Hector Montes karakteri yarın online.

Cinsiyet Erkek
Köken Italya
Popülerlik 45

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
her şey gönlünüzce olsun, başarılar

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.02.2022 00:58
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
kimler geri dönmüş  :) :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
 ??? Bol keyif alman dileğiyle.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kolay gelsin.   :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 12:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gwen Hope Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.02.2023 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gayet güzel tanıtım kolay gelsin de Raven var buraya nolcak.