Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Manifesto, 26.10.2019 18:55
Alıntı yapılan: cca - 24.12.2019 11:45 İsim değişikliği satın alıyorum, karakteri değiştirmeye yönelik ne karakterin boyunu kilosunu, ne de yeteneklerini ayarlayabiliyorum. Ben farklı bir karakter yaratacağım bunları yapamazsam ne anlamı kalır? Karakterimi tamamen değişmek istersem yetenek sıfırlamayı ayrı, karakter yapılandırmayı ayrı, isim değişimini ayrı almam gerekiyor ve bu bayağı maliyetli. Açık açık para tuzağı. Hadi yetenek sıfırlamayı anlarım, yetenek puanı satın alanlar var ama yine de güzel bir hizmet için isim değişikliğinin geliştirilmesi taraftarıyım. Bunların ayrı olmasının kesin ve mantıklı bir nedeni var mı?
Alıntı yapılan: Fasci - 04.01.2020 16:30Eklenecek argelerin bu kadar yavaş işlemesinin sebebi nedir? Eklense eminim bir çok oyuncu çekecek ama eksik hep
Alıntı yapılan: Barzini - 01.01.2020 15:43valachi birliğine alımlar açılacakmı yoksa hep kapalımı duracak alım açılacaksa nasıl olacak
Alıntı yapılan: ohmydad! - 20.01.2020 11:58Sunucuda gördüğüm 5 kişiden 3'ü AFK durumda. Bu sorunla ilgili bir çözüm olacak mı? Rol yapmayı yeğleyen kişileri görsek sunucuda daha zevkli olmaz mı?
Alıntı yapılan: Emrorem - 20.01.2020 12:34Sunucuda 150 kişi oluyor bazen, geziyorum geziyorum ulan bir kişi bile bulamıyorum. Deli gibi aktif rol dönen bir yer mi var yoksa ben mi bulamıyorum? .d