Hız Limiti Eklentisi

Başlatan Flexman, 07.01.2020 16:55

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.02.2024 17:52
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 21

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mars Scott Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:33
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Cidden gerekli bir öneri, destekliyorum.  :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 12:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gwen Hope Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.02.2023 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Konvoy rollerini destek vermişsiniz burada kişiler kendilerini ayarlamalılar hız limitine gerek yok diye düşünüyorum lakin legal devlete bağlı olan birliklere getirilmeli diye düşünüyorum ambulans polis aracı vesaire.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Araçlara satın alınırken hız sabitleyici seçeneği getirilebilir, fiyatı 2-3k oynatır en fazla. Bunu sonradanda araç geliştirme yerinden araca taktırabiliriz. Böylesi daha mantıklı geldi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Elvi$ - 14.01.2020 22:23
Konvoy rollerini destek vermişsiniz burada kişiler kendilerini ayarlamalılar hız limitine gerek yok diye düşünüyorum lakin legal devlete bağlı olan birliklere getirilmeli diye düşünüyorum ambulans polis aracı vesaire.

İllegaller yetim mi?  :D Bence herkese gelmeli, sadece araç içinde iki kişi varken bile yazı yazmaya çalışınca araba duruyor. Can sıkıcı bir durum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sistemi ekleyerek test ettik. Rollerde işe yarayacağının farkındayız ancak testlerimizde sistem istediğimiz kadar verimli işlemedi. Sunucu ve oyuncu arasında yaşanan senkronizasyon sorunları nedeniyle eğer bu sistemi kullanan kişinin internet bağlantısı zayıfsa yararından fazla zararını görüyoruz. İnternet bağlantısı konusunda çözüm getirerek zayıf internet bağlantılarının kullanımına kapatsak bile sunucu kısmında performans olarak bize çok fazla yük bindiriyor. Sıcak bakıyoruz ancak performans sorunları nedeniyle şu anda mümkün gözükmüyor.