Hellbringers Outlaw Motorcycle Gang

Başlatan Juice, 26.10.2019 19:04

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Scott Parker Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Her şey için bolca teşekkürler. Bu bir veda konuşması. Bolca zevkli saatim geçti, bu sunucunun bana kattığı güzel insanlara selam olsun. Umarım birkaç şeyi başarabilmiş ve aklınızda iyi yer edinmişizdir. Bu vakte kadar bizimle ilgilenen yönetime ve rolleştiğimiz insanlara bolca teşekkür ederim. Umarım yeni yıl sizin yılınız olur. İşiniz rast gitsin. Mutlu kalın, sağlıcakla!

Hellbringers OMG. has left.

Özel teşekkür: @N2Deep @Palyaço @Rosato @ghostrider @balvenie @Oggy @Manifesto the Conqueror @tamaymelihcinar @bakhtiyar @Nexus @Allen @cherry wine

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuya ilk girdiğimde, bu birlikte rol yapmıştım. Umut ve Görkem gibi güzel insanlar ile tanıştım. Geri kalan serüvenlerinde başarılar dilerim, rest in peace helbringers.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
@Juice Kültür konusuda her zaman yardımcı olduğun için ve bu kadroda bana yer verdiğin için teşekkür ediyorum. Seviliyorsun başkan. [spoiler]Sigurd[/spoiler]
@Creon 71 zamanı rollerinden tanıdım seni abi, 82'de seni tam olarak tanıma fırsatım oldu. İyi bir insansın, rol konusu ise bambaşka, cidden hayran duyulcak bir yanın var abi, seviliyorsun.

82 forever, forever 82  :o

[spoiler]
Alıntı yapılan: xtully - 04.12.2019 13:57

[/spoiler]
@Jielliex @tonyc  :o :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bu birlikte oldukça keyifli vakit geçirdim, hepinizin ellerine koluna emeğine ayağına taş... neyse sağlık. Hepinizi seviyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Creon - 29.12.2019 23:33

Her şey için bolca teşekkürler. Bu bir veda konuşması. Bolca zevkli saatim geçti, bu sunucunun bana kattığı güzel insanlara selam olsun. Umarım birkaç şeyi başarabilmiş ve aklınızda iyi yer edinmişizdir. Bu vakte kadar bizimle ilgilenen yönetime ve rolleştiğimiz insanlara bolca teşekkür ederim. Umarım yeni yıl sizin yılınız olur. İşiniz rast gitsin. Mutlu kalın, sağlıcakla!

Hellbringers OMG. has left.

Özel teşekkür: @N2Deep @Palyaço @Rosato @ghostrider @balvenie @Oggy @Manifesto the Conqueror @tamaymelihcinar @bakhtiyar @Nexus @Allen @cherry wine

Artık tam anlamıyla efsanesiniz, diğer rollerinizde de başarılar diliyorum. Seviliyorsunuz.  :o

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ayrı birliklerde olmamıza rağmen aramızdaki samimiyeti kaybetmemek benim için önemliydi. Bu birlik içerisinde rol yapan herkesin emeğine sağlık. @Creon ve @Juice seviliyorsunuz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Kulübün ilk ck edilen başarımını kazandığım için sağolun beyler, herşey için teşekkürler. Oyunda olan oyunda kalır başarılar hepinize  :o HFFH

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.03.2026 15:38
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 22
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.03.2026 00:46
Birlik Sivil
Köken Bulgaristan
Popülerlik 0
Hayatınızda başarılar dostlar.  :-X