| Chad, beraber iş yaptığım adam kendi ekibiyle tanıştırdı beni. Ekip içerisinde durumu nedir bilemem fakat iş disiplini kazandığı kesin. Görev ve sorumluluk adamıyım. Uzun zamandır ortamda iş yapmıyordum, iş yapıp uğruna; kötüyü bile göze alabileceğim bir ekip ile tanıştırmış olabilir beni. Her şeyin sonucu zamandır, bu zamanı nasıl harcayıp şekil verdiğinize bağlı. Hataya yer yok gibi gözüküyor, böyle büyük bir yapılanmaya katılmak; iş yapmak aslında hayatınızda alabileceğiniz büyük risklerdendir. Ya ekibe çok şey kazandıracağım, yada ben çok şey kaybedeceğim. Risk alıp, keyif almayı seviyorum. |
Gelişim şansıma sürüşlerine denk geldi, hatta daha büyük şans motoruna bindiğim adam ile ismimiz aynıydı. Hayatımda ilk defa böyle bir rastlantı yaşadım. Motor sürüşü keyifli ve çok disiplinliydi. Sokaktaki insanların meraklı bakışları bizlere çevriliydi, aralarından bizi takip etmeye çalışan bile oldu. Gösterişli ve en önemlisi kendi gözlemlediğim kadarıyla birbirlerine bağlılığı yüksek olan bu ekibe çalışmak gurur verici olacak. |  |
-İlk gelişimle ilgili multimedyadır, ekip adına sürüş videosu kurgu ve montaj aşamasında. Video çekimi yaptığım için chatlog alamadım. Gelecek multimedyalarda chatlog olacaktır. Öyle kuru kuru gelmemiş olayım dedim. Hepimize iyi roller :) -