Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz

Başlatan Manifesto, 26.10.2019 19:22

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 16.11.2023 19:39
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Çok güzel sistemler var.Fakat markettekilerin biraz p2w olması üzdü.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58
Serverin youtube kanalındaki videoları incelediğimde, çok güzel sistemlerin olduğunu gördüm. Bu sistemlerin temellerinde harika texture'lar bulunuyor. Umarım o texture'lar DirectX9 desteklidir. :'(

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:18
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Umarım beklentilerin altında kalmaz da üstünde olur.
complated

Erwin Fein Lv.1
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.09.2023 14:21
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Sunucuya sistemlerini ve tantım videosunu gördüğüm gün aşık oldum umarım bütün yönleriyle beklentileri karşılar.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.09.2022 01:12
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 44
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.07.2022 00:57
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Ç-MAN - 27.10.2019 12:31
Çok güzel sistemler var.Fakat markettekilerin biraz p2w olması üzdü.
+1 Bir yerden para kazanmalılar sunucuyu ayakta tutmak için ama vip paketlerdeki karakter geliştirmeyle ilgili şeyler kalksa iyi olacak. Birde 2xpayday olayı.

Ayriyeten sistemler efso olmuş ilk vice açılacak dendiğinden beri takip ediyordum. Vice bomba gibi geliyor.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Markete yönelik paytowin olayını neredeyse sıfırda tutmak isteyen bir sunucuyuz, o yüzden IC karşılığı/para olan hiçbir şey koymadık. 2X EXP'in amacı polis olmak isteyen/birlik kurmak isteyen karakterlere 1 haftalık level boostu kazandırmak, açıklamasında da yazıyor oyunda 2x payday alırken ekstra maaş gelmiyor, yalnızca level expi.  Ama bu konudaki görüşleriniz doğrultusunda bazı ürünleri tekrar gözden geçireceğiz. İlginize teşekkürler.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
AVM'deki markette çok kıyafet çeşidi yok gibi geldi.
Kadınlar için konuşuyorum olanlar arasından sadece cımbızla bir kaç tane skini çıkarabiliyorum zorla.
Onun dışında sunucu harika.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuyu ve yapısını çok beğeniyorum. Fakat yönetim konusunda gözüme takılan birkaç şey mevcut, lütfen kötü niyetli algılamayın herhangi birine kin güdecek son insanımdır belkide.

Öncelikle ceza süreleri konusunda sunucuya ve politikalara adapte olunması açısından iyi niyetli bir yaklaşım var, bu gayet hoş fakat gözüme takılan nokta ceza süreleri değil. Verilen cezalar arasında şu tarzda olanlar mevcut;

Bilmem_Ney 20 dakika cezalandırıldı. Sebep:Çarpışan araba oynamıyoruz.
Kara_Çocuk 25 dakika cezalandırıldı. Sebep: burası freeroam değil.

Başta belirttiğim gibi, yapısını ve işleyişini çok beğendiğim bu güzel sunucuda bunun kadar ufak şeyler göze batabiliyor, prestij bakımından sıkıntılara yol açabiliyor. Yönetim ekibi bu konuya dikkat edebilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi, kimseyi caydırmak için yazmıyorum, sadece fikrimi ortaya atıyorum. Tek düşüncem, düşeceksek beraber düşelim, çıkacaksak beraber çıkalım. Tüm sevgilerimle :)

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: Drizy - 12.11.2019 17:30
Sunucuyu ve yapısını çok beğeniyorum. Fakat yönetim konusunda gözüme takılan birkaç şey mevcut, lütfen kötü niyetli algılamayın herhangi birine kin güdecek son insanımdır belkide.

Öncelikle ceza süreleri konusunda sunucuya ve politikalara adapte olunması açısından iyi niyetli bir yaklaşım var, bu gayet hoş fakat gözüme takılan nokta ceza süreleri değil. Verilen cezalar arasında şu tarzda olanlar mevcut;

Bilmem_Ney 20 dakika cezalandırıldı. Sebep:Çarpışan araba oynamıyoruz.
Kara_Çocuk 25 dakika cezalandırıldı. Sebep: burası freeroam değil.

Başta belirttiğim gibi, yapısını ve işleyişini çok beğendiğim bu güzel sunucuda bunun kadar ufak şeyler göze batabiliyor, prestij bakımından sıkıntılara yol açabiliyor. Yönetim ekibi bu konuya dikkat edebilirse çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Başta belirttiğim gibi, kimseyi caydırmak için yazmıyorum, sadece fikrimi ortaya atıyorum. Tek düşüncem, düşeceksek beraber düşelim, çıkacaksak beraber çıkalım. Tüm sevgilerimle :)

Çok doğru bir eleştiri ve şahsım adına teşekkür ederim. En kısa sürede bu yanlışımızı ve hatamızı düzelteceğiz. Çizmeye çalıştığımız imajı böyle şeylerle bozduğumuz için de ekip adına özür diliyorum tüm oyunculardan. Bu tarz geri bildirimlerinizi bekliyoruz, teşekkürler.  :) :o

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2022 23:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Sunucunun ekonomisi bugün gelen güncelleme ile çok bozuldu. O kadar trucker seviyemiz var ama tır kullanmak bi işe yaramaz oldu gelirleri aşırı derecede düşürüldü. Server açıldığı günden beri rol ortamını hazırlamak adına para kasıyorum. Daha Docks ve ehliyet alma yeri hariç sunucunun hiçbir yerini görmedim.

Biraz önce para elde edip rollere başlayalım diye uğraşırken ekonominin daha da kötü gitmesi heves kaçırıyor açıkçası. Bence biran önce eski haline döndürülmeli ve trucker seviyelerine göre +prim tarzında ödeme almamız iyi olur.