Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz

Başlatan Manifesto, 26.10.2019 19:22

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
1 yıldan fazla oldu  :vays: :nays:

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2025 02:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
2.200 saat geçmiş hiç anlamadım   :vays: :nays: :sampanya:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Henüz yeni sayılırım. Bu haftadaki izlenimim oldukça olumlu yönde. "Türkiyenin ilk RP sunucusu!", "Türkiyenin en hard RP Sunucusu!" diye reklamı yapılan egoist yönetimlerin oluşturduğu sunuculardan sonra Vice RP ilaç gibi geldi.

Yaklaşık 2 yıl önce, "Türkiye'de RP yapılacak sunucu yok. Bundan sonra da olmaz." diyordum. Vice RP fikrimi tamamen değiştirdi. İyi ki başlamışım.

Adını hatırlayamıyorum fakat ilk gün attığım rapora, "Selam, ......" şeklinde yanıt veren yetkili çok hoşuma gitmişti. Aynı raporu üstte bahsettiğim sunucularda atsaydım direkt silerlerdi. Oyuncuya değer verdiğini hissettiren bir sunucu.

Söylemeden edemeyeceğim. Oyuncu şikayetlerini incelerken denk geldim. Aşağıdaki cevaba hayran kaldım;

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Alıntı yapılan: Mr246 - 25.04.2021 20:03
Henüz yeni sayılırım. Bu haftadaki izlenimim oldukça olumlu yönde. "Türkiyenin ilk RP sunucusu!", "Türkiyenin en hard RP Sunucusu!" diye reklamı yapılan egoist yönetimlerin oluşturduğu sunuculardan sonra Vice RP ilaç gibi geldi.

Yaklaşık 2 yıl önce, "Türkiye'de RP yapılacak sunucu yok. Bundan sonra da olmaz." diyordum. Vice RP fikrimi tamamen değiştirdi. İyi ki başlamışım.

Adını hatırlayamıyorum fakat ilk gün attığım rapora, "Selam, ......" şeklinde yanıt veren yetkili çok hoşuma gitmişti. Aynı raporu üstte bahsettiğim sunucularda atsaydım direkt silerlerdi. Oyuncuya değer verdiğini hissettiren bir sunucu.

Söylemeden edemeyeceğim. Oyuncu şikayetlerini incelerken denk geldim. Aşağıdaki cevaba hayran kaldım;

Yaratmaya çalıştığımız şey buydu. Başarmışız.  O:-)

Ken Behring Lv.47
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 18:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.05.2026 01:07
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
Harika bir ortam, lakin support olunca harikulade olacak

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
4 gün sonra VCPD oluşumunda 1. yılım olacak. Hiçbir rol sunucusunda bu kadar zaman harcamamıştım. Zaman cidden su gibi akıp gidiyor.  :vice: :minigun:

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yönetim ekibi ve destek ekibi gerçekten başarılı, en iyi Roleplay sunucusu.

Alan Huff Lv.57
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.09.2026 22:34
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.07.2026 01:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.08.2026 20:45
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
1 yılı aşkın şekilde forumda aktifim, oyunda 610 saat geçirmişim(yeni sayılırım yani). Burak bana sunucu açtığını ve 120-130 kişi çektiğini söyledi. Bilgisayar alana kadar sadece forumda takıldım ve ufak ufak tanınmaya başladım. 07.04.2020 tarihinde ilk karakterim Gustavo Estavez onaylandı ve oyuna giriş yaptım. @N3Deep ile tanışım en iyi yaptığım rolü, sureno rollerine başladım ve hood onayı aldıktan sonra çeteyi kapattık. Sureno, blood, küba, anarşi, crip, mafya, sivil, fmd gibi bir sürü konsept yaptım ve hiçbir zaman sabit bir karakterim olmadı. Şimdi ise Noah karakterimi sabit karakteri olarak yönetmeye çalışıyorum, güzel bir 1 yıldı.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Şuana kadar sadece 1 tane RolePlay sunucusunda oynadım, o sunucuyu bıraktıktan sonra bu sunucuya geçmek rol açısından ilaç gibi geldi diyebilirim. Sunucuda sürekli etkinlikler yapılması, Mahkeme / Belediye olayları, birlik metası gerçekten çok hoş geldi. İnsanların gerçekten rol yapmak istemesi beni sunucuya bağlayan en büyük neden. Şuana kadar çok kısa bir süre sunucuda oynadım, yeni oyuncuyum ve bu kısa sürede gerçekten sunucuyu beğendim. Umarım sunucu çizgisini bozmadan bu şekilde ilerlemeye devam eder.  :sampanya: :vice:

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.08.2026 17:04
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 70
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2024 22:37