Maymuncuk İle Ev Kilidi Kırmak

Başlatan bangbang, 19.01.2020 01:53

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.02.2024 00:44
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 22
Maymuncuk İle Ev Kilidi Kırmak

Bir ev soygunu yapmak için her şey tamam derken ev kilidinin açılması sorun oluyor, kapısı açık evlerde genelde çok az eşya oluyor fakat kilitli evler de eşya olma olasılığı yüksek ve kilit kırmak ayrı bir zevk veriyor. Ev kilidini kırabilmeliyiz. Soygun modunda.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Eğer ev kilitlerinin kırılabilmesi gelirse kilit geliştirme durumununda gelmesi lazım bence. Araçlardaki gibi.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
o gelirse çelik kapı tarzı şeyler de gelebilir yani kilit geliştirme sistemi araçlardaki gibi.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Panda - 19.01.2020 10:51
o gelirse çelik kapı tarzı şeyler de gelebilir yani kilit geliştirme sistemi araçlardaki gibi.

Bu şekilde olacaksa destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Destek. Kapılara güçlendirme, artı kilit sistemi gelirse harika olur bununla beraber.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Araç çalma sistemi bile çok saçma şeylere kullanılıyorken(aracı çalıp dağda bırakmak gibi)ev kilidi kırmak nasıl facialara yol açar düşünemiyorum. Desteklemiyorum

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: SafaWithHRP - 28.01.2020 17:15
Araç çalma sistemi bile çok saçma şeylere kullanılıyorken(aracı çalıp dağda bırakmak gibi)ev kilidi kırmak nasıl facialara yol açar düşünemiyorum. Desteklemiyorum

Evi alıp Lv nın en ucuna bırakacak halleri yok, İceriye girip çalıp çıkacaklar. Ev için alarm tarzı bir şey gelebilir. Kilidi kirilmadiginda VCPD ye;
(Konum,kapı No) bölgesinden alarm sesleri geliyor.(kilit kırılmadı darbe sensoru çalıştı)

Veya kilidi kırdı, kırıldıgında 1 dakika veya daha kısa bir süre sonunda VCPD ye otomatik ihbar gidebilir.

Yine ayni ihbar mesajı ve kapıdakı "KİLİTLİ/KİLİTSİZ" yazan yerde "KİLİT KIRILMIŞ" Yazabilir. Mantıklı bence

DESTEK.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 16:46
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Araç sistemindeki hırsızlık modelini ev kilidine de uyarlayacağız bir süre sonra.