Çift Tabanca [Duel Wielding]

Başlatan CerrahBey, 27.10.2019 00:44

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuda iki adet Colt (farklı isimleriyle; Glock ya da Baretta) satın aldıktan sonra birincisi elimizde iken, ikincisini de kuşandığımız zaman standart GTA-San Andreas'da olduğu gibi çift şekilde kullanım scripti olabilir diye düşünüyorum. Henüz ne kadar hasar verdiği hakkında bir bilgim yok, iki tanesi fazla hasar verir mi acaba diye düşünüyorum ama gerek ucuz olmaması, gerekse daha etkili silahların fiyatıyla yarı oranda ve etkide olması sebebiyle eklenebilir.

Deneyen varsa, olumsuz olacağını düşünüyorsa buraya açıklayabilirse sevinirim.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2024 23:21
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 57
Jack Cutler Lv.21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2023 12:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2022 14:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Öncelikle merhaba; başka bir sunucudaki AR-GE kısmına açtığım öneriyi, iletiyi değiştirmeden eklediğinizi görüyorum. Sorun bu değil, ancak daha sonrasında Colt'un zaten Fire Rate olarak hızlı olduğunu ve Dual Wielding'in silahı OP / Aşırı güçlendireceğini belirttiğimi hatırlıyorum. Dolayısıyla Duel Wielding'e ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.

Edit: OP / Aşırı güçlendiğini bir başka kullanıcı belirtmiş. Deneyimlediğim kadarıyla da gerçekten dengeyi bozuyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Vonagall - 27.10.2019 00:50
Öncelikle merhaba; başka bir sunucudaki AR-GE kısmına açtığım öneriyi, iletiyi değiştirmeden eklediğinizi görüyorum. Sorun bu değil, ancak daha sonrasında Colt'un zaten Fire Rate olarak hızlı olduğunu ve Dual Wielding'in silahı OP / Aşırı güçlendireceğini belirttiğimi hatırlıyorum. Dolayısıyla Duel Wielding'e ihtiyaç olduğunu sanmıyorum.

Ben de beğendiğim için açtığımı söyleyebilirim o halde.   Tamamen kopyala yapıştır yapıyorum zaten. Bu durum epey bir açık oluyor. :)  Ben de ilk başta öyle düşünüyordum. Bir kaç kere okuyunca halihazırda olarak aklıma yatmaya başladı.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2024 23:21
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 57
Jack Cutler Lv.21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2023 12:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2022 14:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Yok, belirttiğim gibi sorun değil.  Sorun olan kısmı silahın aşırı güçlendiği belirtilmişti diye hatırlıyordum, sanırım bunu bir Avrupa sunucusunda denemiştik. Silah aynı zamanda stun / sersemletme etkisi yarattığı için karşıdaki oyuncunun hamlelerini kitleyebiliyor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Vonagall - 27.10.2019 01:00
Yok, belirttiğim gibi sorun değil.  Sorun olan kısmı silahın aşırı güçlendiği belirtilmişti diye hatırlıyordum, sanırım bunu bir Avrupa sunucusunda denemiştik. Silah aynı zamanda stun / sersemletme etkisi yarattığı için karşıdaki oyuncunun hamlelerini kitleyebiliyor.

You tubeda izlediğim kadarıyla ben de fark ettim bu durumu. Ama sersemlik mekanizmasını çözmüş değilim. Zaten elindeki iki silahla ateş ediyorsun oyuncuya.  İster istemez oyuncu zaten yere doğru yığılır. Tamamen işlevsiz kalıyor, hareket 0. Ama yine de bir yetkili açtığım argeyi okusun değerlendirsin. Zaten diğer oyuncular henüz argeyi görmüş değil. Onların yanıtını da öğrenmiş oluruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Gerçeğe bakarak düşünürsek, pistoller tüfeklerden daha zor kullanılıyor. Two-hand pistol kullanılması saçma olur diye düşünüyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 18:18
Köken Amerika
Popülerlik 95
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:51
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 45
John Dowdy Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.08.2026 03:50
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Colt-45 silahının zaten hasarı çok düşük. Eğer çift el olayı gelirse hem Colt-45, hem de Uzi veya Tec9 silahlarına da gelir. Colt-45 için uygun olabilir ancak diğerlerini bilemiyorum. Ancak güzel fikir, geliştirilirse destekliyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Karşıda ki adamın etrafında dönerek ateş etmeye başlayacaktır eğer doğru anladıysam, bu da bir nevi freeroama ilk adım gibi olur. Tek el daha iyi bana kalırsa. Desteklemiyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0