Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Sinners Records'u an itibariyle kurduk, stüdyoda klip çekimleri için belli bir ücret karşılığında insanların klibini çekmek istiyoruz. Bunun için ise yükümüzü hafifletmek adına müzik klibi çekimini bilen arkadaşları aramıza bekliyorum, rolsel olarak bunu bağlarız ve aynı zamanda size de rol çıkacağını düşünüyorum.
Klip çekimini bilen arkadaşlar ve aynı zamanda bundan para kazanmak isteyen arkadaşlar özel mesaj kutuma yazabilir. : )

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.07.2026 23:35
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 35
Esa Mellov Lv.9
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.07.2026 20:41
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.07.2026 02:30
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.10.2023 21:49
Birlik Sivil
Köken Azerbaycan
Popülerlik 5
21 Yaşında içine kapanık üzüntüsünü dışa vurmayan bipolar aynı zamanda neşe saçan bir karakter yönetiyorum. Karakterime yakın arkadaş rolü arıyorum, beraber partilere gidip sinemaya gidip evde film izleyen, dışarıda beraber takılan günün bir çok kısmını beraber geçirebilecek birisini arıyorum, forumdan ileti bırakabilirsiniz.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 11.06.2025 02:16
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
18 Yaşından küçük erkek veya kadın aktiflik süresi uzun olan arkadaş arıyorum.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2023 01:52
Köken Isvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2022 22:23
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Bir Garaj Metal grubu kurmayı düşünüyorum. İlgilenenler Forum PM yolu ile ulaşabilirler.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.01.2023 19:56
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
terapist/psikolog rolü yapan varsa ulaşabilirse sevinirim

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
22 yaşında Amerikalı bir erkek karakteri yönetiyorum. Yakın arkadaş veya sevgili rolü yapmak isteyenler bana PM'den ulaşabilir.

Wesley Hayes Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.08.2024 02:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 54
Çete rolünden anlayan, ghetto taraftan ziyade biraz daha modern (Sokak Mafyası usülü Ballas tarzında bir konsept ile sunucuya bomba gibi iniyoruz.) Ekip arkadaşları arıyoruz..

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hiç öyle, 22 yaş, kalın saçlı, kaslı, uzun boylu bir karakter yönetmiyorum. Sade ve şişman bir karakter ile realistik rollerim ile kendime yakın kız arkadaş arıyorum, motorumun arkasına bindirebileceğim, onunla sohbet edebileceğim, ara sıra eve götürebileceğim bir şey olacak. Kendinize güveniyorsanız, Damon'un yanında rol yaparım, eksik düşmem diyorsanız, discord: MilitanSAMP#6762

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Blood kültürüne ait bir çete kuracağım, kemik kadroda yer almak isteyen arkadaşlar Ftzone#6284'a discord üzerinden veya Forum Pm atabilirler, İyi forumlar!

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2024 00:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 18
Karakterim Polis Akademisi mülakatları için başvuru sürecini beklerken, süreci takip eden ve websitelerinde, dijital hublarda, forumlarda tanıştığı diğer PA bekleyen kişilerle tanışıp takılabilir. Böyle bekleyişleri olanlar, bana PM den ulaşsın, Akademi öncesi legal bir vakit geçirme ortamı oluşturabilirz.