Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Aramıza yeni rol arkadaşı arıyoruz Eski bir birlik olan Buffalo'un destekci kulübü olarak rollerimize devam ediyoruz motorcu rolü yapmayı düşünen arkadaşlarımızı bekliyoruz
Tanıtım: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=142550.0
OOC Alımlar için: the destroyer sekmezz#1944 the destroyer zakhaev#3624

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Karakterimin oğlu olarak rol yapacak karakteri 20-21 yaşında olan rol arkadaşı arıyorum (yan karakter olabilir, keyifli baba-oğul rolleri yapabiliriz.) Detaylar için bana discorddan ulaşabilirsiniz. DC: Rugero#1080

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2026 19:35
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.05.2026 02:19
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 28
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 17:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 75
oldschool italyan-amerikan illegal birliği için katılım sağlayacak herhangi düzeyde oyuncu aranıyor, rol seviyenizin durumu fark etmez, yeni başlayan oyuncular ve öğrenmeye açık olan herkes katılabilir castis#0706

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:36
Birlik MALIBU
Köken Amerika
Popülerlik 65
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 17:27
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Sam Hopkins Lv.12
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 30.08.2026 01:10
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 27
karakterim Valachi birliğinde rol yapıyor. ita-ame karakterler ile taksici rolü yapabilecek kişiler arıyorum. ic'de taksi durağımız var, orada rollerimizi şekillendireceğiz. daha detaylı bilgi için dc; pashasenpai#9344

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 16:50
Köken Jamaika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Teresa Wells Lv.45
Cinsiyet Kadın
Son Giriş Bugün, 02:27
Köken Amerika
Popülerlik 43
Güneyli ve cahil bir polis karakterim var. El Corona, Willowfield civarında aileye ait apartman dairesi olup erkek kardeşim rolümü yapabilecek rol arkadaşları arıyorum. Eric Talamantez, sokakların içerisinden geldiği için ışıltılı Florida yaşantısına aykırı yaşayan eski sokak haydutlardan. Bu yüzden de dışarıdan bakıldığında biraz huysuz ve dengesiz bir tipleme. Eric ile benzer geçmişe sahip bir erkek kardeş karakter açmak isterseniz Discord adresimden bana ulaşabilirsiniz. Detaylarını uzun uzadıya konuşuruz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Kardeş,yakın arkadaş, kız arkadaş(dost) bu tarz rollere açığım isteyenler forum pm den veya oyunda iletişime geçebilir
The Destroyer Uzgun#8437

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.01.2024 14:10
Birlik Sivil
Köken Hirvatistan
Popülerlik 15

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.06.2026 23:54
Köken Amerika
Popülerlik 55
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Evlilik rolü için kadın rolünü üstlenecek birini arıyorum. Karakterimi burada anlatma gereği duymuyorum, rol yaparak öğrenilmesi daha eğlenceli olur.

İlkbahar Gelince#9966