Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 29.06.2025 19:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.11.2024 18:21
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.01.2025 23:16
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
kadin rolculer yazabilir

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
arkadaş arıyorum arkadaşım yok

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.06.2025 02:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Merhaba sunucuyu sadece mesleklerden para kasmak için kullanıyorum. Sosyalleşmek ve gerektiğinde pub rolleri vs yapabilecek arkadaş grubu aramaktayım. Nerelerde takıldığını söylerse IC olarak tanışabiliriz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Rol yapabileceğim sokak ağzı konuşan bir ekip veya direkt oluşum arıyorum (oluşum tanıtımlarında bulamadım idlewood dışında, birlik oluşturacak arkadaşlar da ulaşabilir)
takım elbiseli mafya konseptiyle ve yarış yapılanmalarıyla ilgilenmiyorum. forumdan ileti atarak veya discorddan ekleyerek haberlesebiliriz

dc: atilganboy_

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
hustler tarzı bir ekip kurmak fikrindeyim, rol arkadaşı olmak isteyenlerden forum üzerinden ulaşabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.06.2025 23:58
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 5
37 yaşında İsrailli bir kadın karakterim var. Üvey çocuk rolleri yapmak isteyenler forum pmden discord adreslerini bırakabilirler

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: borsakaplanıazeri - 25.02.2025 23:33
hustler tarzı bir ekip kurmak fikrindeyim, rol arkadaşı olmak isteyenlerden forum üzerinden ulaşabilir.
bu konsepti olusum olarak aciyoruz, katilim saglamak icin discord (underrated22222)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Santa Maria bölgesinde PEN1 bağlantılı karakterler yönettiğimiz bir karakter tanıtımımız var, rollere katılım sağlamak isteyen arkadaşlar forum pm üzerinden ulaşabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.03.2026 09:32
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Emma Torch Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.06.2025 11:54
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Mantığı eğlenmek olan, yapıcı, samp platformunu benimsemiş. Realist, monotonluktan uzak, emanet rol ortamına sahip olmayan. Saygıya, dostluğa ve adalete önem veren roleplay arkadaş grubu kuruyoruz. Ulaşın: bigmann60