Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Hep aile rolleri yapmak istemişimdir, kızım var ama diğer aile rolleri için ilgilenenler yazabilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 21.01.2024 23:21
Birlik Sivil
Köken Ukrayna
Popülerlik 57
Jack Cutler Lv.21
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.07.2023 12:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.04.2022 14:12
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Redneck temalı (çiftçi ve saloon rolleri dahil) rol yapacak arkadaşlar bana ulaşabilirler. Ana kadromuzda iki ayrı aile (Lloyd ve Cooper Aileleri) bulunuyor.

Konfederasyon ideolojisi benimsendiği için siyahi karakterler harici talepleri kabul etmekteyiz.

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
Konu sabitlendi. Bu konu altından arkadaş grubu arayabilir, rol planınızı anlatabilir, oyun içindeki birliğinizin gidişatını çok kısa cümlelerle özetleyip rol arkadaşı arayan/rol ortamı arayan kişilere yardımcı olabilirsiniz.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=1893.0
İlgili arkadaşlar yazabilir, bir-iki kişi alındıktan sonra OOC alımları kapatacağım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
İtalya'dan Amerika'ya gelmiş ve burada tamamen sıfırdan başlayıp her türlü iş yapmayı hedefleyip para kazanmayı amaçlıyoruz Modern Mafya konsepti izleyeceğiz La mattanza adlı birlik tanıtımdan bakabilirsiniz. Aramıza her türlü insan katılabilir herkese kapımız açık. Güzel bir arkadaşlık ortamı oluşturacağımıza inanıyorum

Nick Farrell Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.09.2026 14:48
Köken Amerika
Popülerlik 30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Köken Amerika
Popülerlik 5
Lise-Üniversite çağlarında bir okul öğrencisi rolü gerçekleştiriyorum.Aynı zamanda okulun basketbol takımında oynuyoruz.Bize yardımcı olup legal bir şekilde rol yapmak isteyenler mesaj atabilir.Not: Öğretmen v.b rolü yapmak isteyenler için de geçerli.

İlgilenmek isteyenler Bullworth Academy isimli tanıtıma bakabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Selam arkadaşlar,

OOC alımları bir süreliğine açtık, kemik kadroya birkaç kişi katıldıktan sonra kapatmayı düşünüyoruz.
Birlik Tanıtımı

İletişim: Lavinia#1423

Kenneth Cobb Lv.25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.05.2024 23:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 30
Arkadaşlar Crips kültürüne ait güzel ve geniş kapsamlı bir tanıtım var elimde ve bunu faaliyete geçirmek istiyorum fakat ekibim açıkçası yok. Kemik kadro olarak 3-4 kişi olduğumuzda tanıtımı atacağım ve benimle rol yapmak isteyen arkadaşlarla uzun soluklu bir yolculuğa çıkacağımıza emin olabilirsiniz. Bana bu yolda eşlik edecek arkadaşlarımızı forum PM yoluyla ulaşmalarını istiyorum. İyi roller...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Chinatown'da çinli serseri grubunu canlandırıyoruz Çinli-Amerikan kültürünü yansıtmaktayız eğer bu rollere merakı olan varsa ulaşabilir.

Tanıtım; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=276.0

Discord; her ayın elemanı#2595

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.02.2024 23:34
Birlik Sivil
Köken Arnavutluk
Popülerlik 23
El Corona da mavi bloklarda zenci rolü yapmaktayım  birlik sahibiyim varmı ortak