Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 01.04.2026 15:43
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 35
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
yirmi dokuz yaşında milyoner bir çetecinin özel modacısı rolü yapacak, imlayı ve emote kullanımını bilen birilerine işimiz düştü (skin değil, rolsel)

shiesty#7214

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yarış birliği kuracağım birliğin geçmişi için hikayeye rol arkadaşı arıyorum. Birliğin geçmişi Japonya'dan geldiği ve senaryoya göre bulunan eski ekibi geri toparlamak için senaryo olarakta Japon karakterler ile rol yapılması lazım.  (Çoğunluk olarak Japon sırf Japon olarak değil yanlış anlaşılmasın.) Kafasına yatıp rol yapmak isteyen ve bu rollere tarzı ilgisi olan varsa DC adresim; BulleT#4809

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 17.11.2024 00:34
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Vazgeçildi. Yorum silinebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.07.2023 22:48
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 75
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 15.12.2022 01:58
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
20-24 yaşlarında Japonya'nın Tokyo şehrinde doğmuş, köken ve kültürüne düşkün, JDM araç hastası genç canlandırıyorum. Kendime erkek/kız fark etmeksizin arkadaşlar arıyorum, Legal - İllegal ayrımına fazla takılmıyorum. Arkadaş/Yakın arkadaş/Kardeş ve Sevgili(kız karakter için geçerli) gibi roller yapabileceğim birileri arıyorum.

Discord: NamikawaReiji#4429

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Aklımda rol planı var fakat bunun için IC olarak kendime yancı bulmam gerekiyor. OOC olarak istekli / gönüllü kişiler bana buradan ulaşabilir. Nitelikli olmanız, birlik yönetme bilgisine ve tecrübesine sahip olmanız tercihim. Vice'da V2 döneminin başından beri olan birisiyseniz rol senaryosunu daha rahat kavrayacağınızı düşünüyorum.

Rol gereksinimleri:
- Karakteriniz illegal olacak (mafyavari değil, hırsızlık, koko vs.)
- Arabalar, araba sempatisi.
- 23 yaş veya 23 yaş altı karakterinizin olması daha iyi olur.

Discordum Myrtle#5865

2022....

Katya Miro Lv.73
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 06.11.2025 17:16
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 59
Karakterime uygun bir eş adayı (erkek tabi ki  ???)  arıyorum. Cool ve gereksiz rol çeviren birisi değil de daha çok rahat ve karakterimi sıkmayacak birisi olması iyi olur. İllegal taraflı olursa :colt: ve belalı bir karakter tiplemesi yürütüyorsa pm atabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Yirmi dokuz yaşında erkek, devlet memuru bir karakteri canlandırıyorum. Akraba, arkadaş, sevgili rolü yapmak isteyenler bana pm den ulaşabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 08.06.2025 23:58
Birlik Sivil
Köken Israil
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Norvec
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
On yedi(17) yaşında ünlü peltek bir sanatçı karakteri canlandırıyorum. Rus asıllı olup Japonya'da yaşamını sürdürmüş ve araçlara aşırı yoğun ilgisiyle birlikte kimsenin ruhu duymadan şehrin illegal oluşumları arasında diplomasiyi ve ticareti üstleniyor. İllegal hayatı hakkında hiç bir şey bilinmiyor ve ezik bir şarkıcı kız olarak görülüyor. Soğukkanlı birisi ve kimseyle kolay kolay sözlü tartışmaya girmez, asarım keserimi sözde bırakmaz.

8 aylık karakterimde yaptığım rollerde hikayede Japonya'da olan ve şehre iniş yapacak kız kardeş rolünü yapacak ve role ayak uydurabilecek kişiler aDoSa284#8880 adresinden benimle iletişime geçebilir.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.08.2024 14:40
Birlik Maccini Crew
Köken Italya
Popülerlik 44
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 14.08.2023 01:01
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5
24-25 yaşlarında aksiyon, eğlence ve adrenalin seven, stajyer memur  mesai içinde aslan, mesai dışında evde kedi gibi olan bir karakter yönetiyorum, rolü olmayan canı sıkılan yada bir rol düşüncesinde olanlar forumdan PM atabilir.