Rol arkadaşı bulma konusu

Başlatan Nyarko, 27.10.2019 00:46

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Redneck rolleri yapıyoruz şuanda 6 kişiyiz ve aileyi genişletmek istiyoruz Amca rolünü yapabilecek kendine güvenen 40-50 yaş arası rolünde olacak erkek birisi lazım ilerleyen süreçte eğer ekibi de varsa çocuğu olabilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
MC rollerine gönül vermiş ve birlikte ufak tefek işler ile başlayacağımız bir senaryo çizebileceğim birkaç kişi. Kendine güvenen kişiler buyursun.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.09.2024 22:53
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 43
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Aureus - 22.03.2020 16:32
Redneck rolleri yapıyoruz şuanda 6 kişiyiz ve aileyi genişletmek istiyoruz Amca rolünü yapabilecek kendine güvenen 40-50 yaş arası rolünde olacak erkek birisi lazım ilerleyen süreçte eğer ekibi de varsa çocuğu olabilir.
Tek bir aileyi kalabalık tutmak yerine birbiriyle uyum içinde duramayan iki farklı aileyi canlandırın bence, hatta çocuklardan bazıları o amcanın çocuğu olup huysuz çirkef gibi Rollerde bulunabilir.

İki farklı aileyi -birbiriyle anlaşamayan (sonradan rollere barışması planlanabilir) - canlandırırsanız film şeridi gibi bir birlik tanıtımı izlemiş oluruz. Önerimi lütfen ciddiye alın, rol alanınız ciddi anlamda genişleyecektir. Samanlık yakma, hayvanını kaçırma, traktörden benzin/mazot kaçırma, ava giderken bilerek ama yanlışlıkla birini vurma gibi, bunlar birkaç saniye içinde aklıma gelenler sadece :o başarılar dilerim  :)

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:28
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10
4 Senedir oynadığım her sunucuda kumar ve kumarhane işletmeciliği rolleri yapıyorum. Belki aranızdan bazıları beni farklı sunuculardan tanır, bilir veya hatırlar. Bütün oyun sistemlerim (Blackjack, barbut, rulet vb.) hazır ve kendime ait üzerinde uzun süre çalışıp ayarlamalar yaptığım oynanış stilleri, oranları ve metodları bulunmakta. Altyapısı sağlam olan, aktif, maddi destekte bulunabilecek derecede ve çuvalla para kazanmak isteyen birlikler, gruplar veya kişiler bana ulaşabilir.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.04.2024 18:08
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 63
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 25.05.2023 10:53
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
SAMP'ta müzik klibi çekmeyi bilen ve şarkı kapağı, logo olur hiç fark etmez. Tasarımlarda yeteneği olan kişiler bana ulaşabilir. IC olarak bir oluşum kurmayı planlıyorum.
Yönetmen. (Klipler)
Tasarımcı (Müzik kapağı, dizaynı)
Aynı zamanda en son olarak bir kaç müzisyen de alırım, bu madde en kolayı bana kalırsa.
Şu anki biligisyarım çok kötü ne ENB çalıştırabiliyor ne de klip çekebiliyorum. Yardıma ihtiyaç duyuyorum biraz. Yönetmene aynı şekilde tasarımcı bulursam ona yardımcı olacağım tabii ki de, kenara çekilmeyeceğim son dokunuşları yapıp anlayacağınız. Bu oluşumda yer almak isteyen kişiler bana ulaşabilir. IC olarak da para akışı dönecek içiniz rahat olsun ;)

Güncelleme: ufak bir bilgi daha amatör klip yapabilenler de bana ulaşabilir. Çünkü hiçbir türlü çekim yapamıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 22:49
Birlik Vengadores MC
Köken Meksika
Popülerlik 75
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.09.2026 02:43
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 15
13 Kültürüne , latin çete rollerine hakim olan arkadaşlar aranır.
Latin çetesi kurmayı düşünüyoruz. Ayrıca birlik tanıtımında da 13 Kültürü hakkında rol paylaşımında bulunacağız.
Oluşturacağımız çetede rol yapmak isteyenler forum özel mesajdan bana mesaj atsınlar.

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2023 01:52
Köken Isvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2022 22:23
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5
Garaj grubu tarzı roller yapıyorum. Metal müziğe merakı olanlar discorddan veya forumdan ulaşabilir discord: #Pancake-Bot 0169

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 19.11.2023 15:32
Birlik Sivil
Köken Japonya
Popülerlik 15
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 16.01.2024 15:44
Birlik Sivil
Köken Belarus
Popülerlik 15
24 yaşında kadın karakter yönetiyorum. son bir kaç gündür, sokaklarda boş boş yürümekten sıkıldım, artık insanlar bana NPC gözü ile bakıyor, bu yüzden legal rol yapabileceğim bir oluşum arıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 31.03.2023 00:29
Köken Amerika
Popülerlik 25
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.07.2024 03:07
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 5
Yönettiğim Lewis Clarke karakterinin bir kaç defa şizofreni hareketler sergiliyordu bu yüzden psikolog rolleri yapan arkadaşlar var ise forum pm den ulaşırlarsa sevinirim.

Joe Campo Lv.39
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.03.2026 00:15
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Bir Küba birliği kurduk, kemik kadromuz için rol arkadaşları arıyoruz. Birliğimizin işleyişi aynen şöyle olacak; önce sokakta başlayıp, kenevir satarak para kazanacağız. Öncesinde sadece bir suç ekibiyken, paramızı kazana kazana büyüyeceğiz, lüks arabalarımız, yatlarımız ve villalarımız olacak, bir organizasyon hâline geleceğiz. Katılmak isterseniz hiç çekinmeyin, herkese kapımız açık. Kübalı bir karakterle de role katılacak olursanız tadından yenmez...  :) :)

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=8013.0