Yıldızlararası (Interstellar)

Başlatan Dreavyn, 27.01.2020 00:20

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 10.09.2026 22:03
Köken Italya
Popülerlik 45
FRAGMAN

https://www.youtube.com/watch?v=Lm8p5rlrSkY

Özet ve Detaylar

Yıldızlararası'nda, teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kulak olurken, henüz 10 yaşındaki kızı Murph şaşırtıcı bir zekaya sahiptir. Geçmişte bıraktığı biliminsanı kariyerini özleyen Cooper'un karşısına bir gün beklenmedik bir teklif çıkar ve ailesinin, dahası insanlığın güvenliği için zorlu bir karar alması gerekir...

Christopher Nolan'ın, Jonathan Nolan ile kaleme aldığı ve yönetmenliğini sırtladığı filmin yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matt Damon, Bill Irwin, John Lithgow ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor. Bilimkurgunun yanı sıra dramatik öğeler de içeren filmin senaryosu Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham alıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45

Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Biraz uzun ama izlemenizi öneririm. :o

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 02.09.2023 01:52
Köken Isvec
Popülerlik 58
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 12.07.2022 22:23
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 5

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Güzel ama zorla ikinci kere izlerken cringe olduğum film. Her film tadında güzel.

SPOILER
[spoiler]Doktor Mann'e herkes antipati duyarken ben ona hayranlık duydum. Adam insanlığın devamı için ve görevi için duygusallığının önüne geçti. Yine de Cooper'ı ölümle baş başa bırakırken dayanamadı ve bakamadan Ranger'a doğru yürümeye devam etti.[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
iyi güzel hoş film ama abartıldığı kadar da yok hani...desem pmden ölüm tehditleri almaya başlar mıyım acaba?  :-\

Steve Walker Lv.50
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 25.09.2026 01:15
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 85
Mia Barnes Lv.3
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 20.12.2025 01:26
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.08.2024 22:12
Birlik Sivil
Köken Belcika
Popülerlik 20

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.05.2023 02:34
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 27.05.2023 02:32
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45
Alıntı yapılan: want my fist? - 14.05.2020 02:53
Güzel ama zorla ikinci kere izlerken cringe olduğum film. Her film tadında güzel.

SPOILER
[spoiler]Doktor Mann'e herkes antipati duyarken ben ona hayranlık duydum. Adam insanlığın devamı için ve görevi için duygusallığının önüne geçti. Yine de Cooper'ı ölümle baş başa bırakırken dayanamadı ve bakamadan Ranger'a doğru yürümeye devam etti.[/spoiler]

Sən nə fərqli qardaşsan?