Sunucu Gündüzleri Kapalı Kalsın

Başlatan Manifesto, 28.01.2020 17:24

« önceki - sonraki »

Sunucu Gündüzleri Kapalı Kalsın mı?

Çok mantıklı bir fikir daha yaratıcısını görmedim DESTEKLİYORUM
85 (18.6%)
Öyle şey mi olur DESTEKLEMIYORUM
270 (59.1%)
kararsızım
14 (3.1%)
manifesto diyorsa doğrudur
88 (19.3%)

Toplam Oy Verenler: 457

Luca Valachi mugshot
Luca Valachi Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 21:26
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 19:14
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 88
Ben Morgan Lv.64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 08.09.2026 20:26
Köken Amerika
Popülerlik 83
Dick Wayne Lv.26
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.09.2026 16:43
Birlik Valachi
Köken Amerika
Popülerlik 81
KONU GÜNCELLENDİ: 21 TEMMUZ

Bu harika AR-GE'yi tekrar gündeme getirmek istiyorum.

Biliyorsunuz ki sunucumuz artık bu saatlerde 230-240'ları buluyor. Haliyle sunucuda çeşitli alanlarda değişik şeyler olabiliyor. Hem admin yeterliliği hem de diğer konular yüzünden bence sunucu her gün 17:00'da kapılarını açmalı.

Aktif Saatler:
17:00 - 07:00

Geriye kalan saatlerde bakım vs. yapılır, insanlar sunucu bakımdayken "ne zaman açılcak a.çocukları" (admin) diye DC'lerden yönetimi darlamaz. 17:00 oldu mu her gün tak diye açılır.

Bence iyi fikir, katılanlar yorumlarda neden katıldığını ve katılmadığını destekliyorum / desteklemiyorum tarzında yazsın. (desteklemiyorum diyenler kımızı içine alırsa daha gerçekçi olacaktır.)

[spoiler][/spoiler]

ARGE'NİN İLK HALİ:
[spoiler]
AR-GE
Bir önerim var önce dinleyin.

Aynı Malibu Club'ın açılış saatleri gibi sunucuyu gündüzleri tamamen kapatalım.
Kapalı kalacağı saatler: 08.00 - 16:30

Tahmin edersiniz ki bu saatlerde birçok kişi okulda, işte vs. oluyor. Gündüzleri oynayanlar yok mu? var. Ama bir elin parmağını belki zor geçer. O kişiler de bu saatlerde kendi işlerini halledecek. Aynı bir gece kulübü veya mekan açılış saati yapar gibi her gün 16:30'da sunucuyu açacağız ve içeri yavaş yavaş kapıda bekleyenleri sırayla alacağız.

ARTILAR+
Kapalı kaldığı saatlerde sunucunun günlük rutin bakımı altyapı çalışması performans dalgaları(yönetimin güncelleme notlarını geniş tutmak için uydurduğu hikayeler) yapılacak, kapılar yağlanacak, map varsa eklenecek, bug varsa düzeltilecek(ne zaman yok ki) vs vs. hem oyuncular da sıkılmamış olur.

Otomatik yapılacak bir sistem ile sunucu her gün bu saatler arası kilitli kalıp vakti gelince kendiliğinden açılacak.
Vice roleplay geliştirici ekibinin bunu  yapabileceğine inanıyorum. Diğer sunucular çalmadan bence değerlendirin.

Destekleyenler konu altına destekliyorum yazarsa memnun olurum. Belki yönetım ekibi değerlendirmeye alır.

İyi aksamlar
[/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2022 21:39
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 35
Giremediğim günler için destekliyorum. Haa ama olur da giresim gelir ve kapalı olursa "Niye kapalı sunucu?" derim. Türk değil miyiz?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 20.06.2024 22:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 38
Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Yok
Popülerlik 0
Güzel olur bana kalırsa. Biz ekipçe saat akşam 7 8 olmadan giremiyoruz zaten. Zarardan çok yarar olur. Sabah genelde rol yerine meslek falan kasılıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 22:05
Birlik Valachi
Köken Irlanda
Popülerlik 85
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 09.06.2024 01:59
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 81
Carlos Nova Lv.19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.04.2024 00:45
Köken Kamerun
Popülerlik 74

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 64
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:13
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 10

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Geliştirici ekip hala PD kapılarındaki gıcırtı sorununu çözemedi  >:( Kapalı kaldıktan sonra çözeceklerse destekliyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.08.2024 22:00
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 73
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.04.2022 01:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Vice'ta sabah güneşinde spor yapamayacaksak ne gecenin anlamı kalır ne sabahın... Sabah olmadan gecenin tadı kalmaz. Desteklemiyorum.

Percy Miller Lv.31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.02.2026 11:02
Köken Amerika
Popülerlik 50
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 24.01.2024 14:25
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
ilerleyen süreçlerde sabah saatleri oynamıycak olsam da; direksiyon sallayan oyuncularımız bulunuyor manifesto, bazıları boş vaktini bu şekilde geçiriyor(bazen)(hatta çok bazen, belki hiç?) Bazıları karakterleriyle anlaşıp bu saatlerde bile girebiliyor. Üzgünüm.
DESTEKLEMİYORUM

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0