Battlefield Project Realty

Başlatan Jeff_Brown, 30.01.2020 17:00

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Anlatılmaz yaşanır, videolarına bakın :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Efsane ve aşırı derecede zor bir oyun. Gerçekçilik en üst safada yer alıyor oynayacak adam bulmak zor.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Ben çok oynuyorum şu lanet oyunu, bizlerin bir squadı vardı 30 yaşında bir abimiz yönetiyordu sonra dağıldı çok can sıkmaya başladı :/

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Jeff_Brown - 02.04.2020 17:12
Ben çok oynuyorum şu lanet oyunu, bizlerin bir squadı vardı 30 yaşında bir abimiz yönetiyordu sonra dağıldı çok can sıkmaya başladı :/
Beraber oynayabiliriz dostum, bende çok öğrenmek istiyorum oyunu bi' aralar bir dc'ye girmiştim fakat işlerden dolayı oyunu saldım tekrar oynayasım var. @Jeff_Brown

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Aureus - 11.04.2020 03:39
Alıntı yapılan: Jeff_Brown - 02.04.2020 17:12
Beraber oynayabiliriz dostum, bende çok öğrenmek istiyorum oyunu bi' aralar bir dc'ye girmiştim fakat işlerden dolayı oyunu saldım tekrar oynayasım var. @Jeff_Brown

Göksu#6098 Ekle, beraber oyanayalım biraz bilgim var.
@Aureus

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
oyun hakkında pek bir bilgim yok. Birkaç rehbere baktım, oynamak isteyen varsa bilen veyahut bilmeyen birlikte oynayabiliriz.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.11.2025 17:05
Köken Meksika
Popülerlik 43
Cinsiyet Kadın
Son Giriş —
Köken Amerika
Popülerlik 15
Düşük sistem squad değil mi bu?

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Rebel Son - 09.08.2020 05:14
Düşük sistem squad değil mi bu?
Evet, böyle denilebilir fakat Squad'ın yapımcıları zaten yapmıştı bu oyunu diye hatırlıyorum. Squad kadar kapsamlı.