Dövme ile alakalı her şey

Başlatan loko mosquito, 27.10.2019 17:57

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 28.01.2024 04:36
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.08.2024 04:46
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Önerdiğin yerler var mı? İstanbuldayım, açıkçası yer seçmede sorun yaşıyorum.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 05.10.2025 22:25
Birlik Cordizelli
Köken Ingiltere
Popülerlik 65
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 05.10.2025 20:45
Birlik Sivil
Köken Ingiltere
Popülerlik 15
Sence görünen yere dövme yaptırırsak ileride sıkılır mıyız bunu görmekten ne biliyim hevesimiz kaçsa falan? Tavsiyen nedir?

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 27.09.2026 18:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58
Alıntı yapılan: Ali! - 02.11.2019 17:41
Sence görünen yere dövme yaptırırsak ileride sıkılır mıyız bunu görmekten ne biliyim hevesimiz kaçsa falan? Tavsiyen nedir?

yaptırdığın modele ve yapan kişinin işçiliğine önem verirsen neden pişman olasın ki

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.01.2024 18:36
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 95
Tamamen bağımlılık yapıyor, yaklaşık 6 adet dövmem bulunuyor ve arttırmak için can atıyorum. Acısı bile ayrı zevk veriyor. Ben de kendim yapmaya başlamak istiyorum, başlangıç makinesi ve sunni deri önerebilirsin...

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58
Alıntı yapılan: Keddy - 05.11.2019 22:45
Tamamen bağımlılık yapıyor, yaklaşık 6 adet dövmem bulunuyor ve arttırmak için can atıyorum. Acısı bile ayrı zevk veriyor. Ben de kendim yapmaya başlamak istiyorum, başlangıç makinesi ve sunni deri önerebilirsin...

alevi deri önersem olmaz mı

şaka bir yana profesyonel bir dövmecinin yanına girip çıraklık yapmanı öneririm, kendi başına öğrenmen çok zor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 28
Eski bir dövmeci şuan ise yarı aktif piyasada olan birisi olarak söyleyebilirim ki dövme piyasasındaki fiyat artış kesinlikle malzeme ücretlerinin artması değil. 15x15'lik bir old school çalışmanın maliyeti harcadığın elektrik dahil 15-20 tl'yi geçmiyor. Bahsettiğim dövme çeşitinin içinde birbirinden bağımsız 5 renk olsa bile. Alınan ücret 500-600 civarı. Ücret ödediğiniz malzeme değil kalitedir. Pekala aynı çalışmayı 150-200 tl'den yapan kişilerde bulabilirsiniz ve aldığınız sonuç sizi doyurur. Kimse yanlış anlamasın biz dövmelerinizi 100 tl verip yaptırıyorsak ve başkasına aynı çalışmayı 500 tl fiyat çekiliyorsa bu tamamen karşı tarafın bu işin masrafını bilmediğindendir.

Size tavsiyem makina açılış fiyatı adı altında fiyat açanlardan uzak durmanız. Makina açılışı dediği bir steril rl4 iğnesi takıp ki en kalitelisi 5 tl diyelim, 5 damla mürekkep damlatıp hadi olmaz da 4 tl de buna sayıyorum bir de line takıyor 10 tl'lik bir masraf. Makina açılış fiyatı altından değil de yetenek altından makinayı açan adamlara para verin. Ayrıca ekmeğe süte ya da hayata gelen zamlarlada pek alakası olduğunu sanmıyorum. İstanbulda belli bir kalite yakalamış salonların yarısından çoğunun günlük cirosu 4-5k üzerinde. Yani ekmeğe süte gelen zam asgari ücreti 1 günde çıkaran kişiler için önemli değil.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58
makine açılış yalanı dolandırıcılıktır, arkadaşın söylediği gibi en kaliteli kartuş iğnenin tekil fiyatı 5tl'yi geçmez.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken Italya
Popülerlik 10
yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum ama sülaleden tehditler alıyorum, "yaptırırsan bir daha gözümüze gözükme" gibi

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 58
Alıntı yapılan: nosoftshit - 11.11.2019 23:11
yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum ama sülaleden tehditler alıyorum, "yaptırırsan bir daha gözümüze gözükme" gibi

böyle yorumlar alınca daha çok yaptırasım geliyo

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 01.01.1970 02:18
Köken Amerika
Popülerlik 19
Dövme çalışmalarını beğendiğim ve tek geçebilceğim birisi, eskiden türkiyede stüdiosu var diye biliyordum, sanırım işi ilerletince yurt dışına gitti
https://www.instagram.com/evakrbdk/