Arka planını seç
Seçimin bu tarayıcıda hatırlanır.
Başlatan Nasmier, 22.03.2020 17:17
Alıntı yapılan: Rebel Son - 08.06.2020 16:20Düzgün bir ekip yoksa 50 kişi de olsa sarmıyor. En keyifli rollerimi Bandits'te iç savaş döneminde ve Brando'nun başını çektiği dönem Holy Demons'ta prospect rolü yaparken yaptım. İç çatışmalar ve her an diken üstünde rol yapmak ayrı bir keyif veriyor. Şu an sürdürdüğümüz birlikte de gerçekten görmek istiyorum iç bölünme ve güç hırsı rollerini. Sınav dönemi bittikten sonra herkesin aktif olduğu dönemde böyle rollere girişip herkese şans vermek istiyorum. İçeride dönen ihanet rolleri MC içerisine daha da çok sarıyor konseptin ana temasında kardeşlik yattığı için. Dışarıdan bakıldığında her zaman motor süren serseri tayfa olarak gözükse de içeride dönen yozlaşma vs. olayları her zaman birliğin üyelerini karakterlerine bağlıyor.
Alıntı yapılan: Stance - 08.06.2020 20:43Bir Prospect düşünün 8 ayda Member olamayan... @Renesmee @Ulfric @Rebel Son Eski savaşlar özletti @Lutz
Alıntı yapılan: Renesmee - 08.06.2020 19:46@Lumi En güzelini hatırlar mısın? :-X Ne kadar kısa süreliğine olmuş olsa bile, eğlenceli bir dönemdi.
Alıntı yapılan: Hill - 08.06.2020 22:28net, ne üstüne birisi tanınır ne de söylenirhttps://www.youtube.com/watch?v=zvKzHfj8Bc0