VALORANT

Başlatan Elvi$, 11.04.2020 12:18

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 12:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gwen Hope Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.02.2023 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5

Daha kapalı betada olduğu halde videolardan görüp çok sevdim key çıkartmaya o kadar çalışsam da yine bana o şans denk gelmedi, pay to winlik bir yanı yokmuş gördüğüm ve anlatılan üzere lol gibi silahlara kostüm gibi şeyler alabilip özelleştirebiliyormuşsunuz. Çıkmasını bekliyorum, oyun kafasında fantastik olması beni daha çok cezbetti. İzlemeyen falan varsa alttan unlostun videosunu bırakıyorum oradan biraz biraz bakabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=s_267jWbcY0

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Close Beta için sadece yayın izliyoruz fakat bi' düşmedi oyunu izlerken keyif almıştım normalde LOL falan oyayan birisi değilim ama ilgimi çekti.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 24.09.2026 16:20
Birlik Graziano
Köken Amerika
Popülerlik 45
Şişirilmiş balon, silikon luppo

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2024 00:48
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
çok kolay bir oyuna benziyor, fazla zorlamaz. şu an tek sıkıntı, drop düşmüyor...

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
ViceSquad adı altında bir takımımız var, bir çok yayıncıyla scrim atarak kazandık. Eğer kendinize güveniyor ve sürekliliğimi korurum diyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

Şimdilik logomuz;

[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bir scrim daha patladı, hüsran ama yakındı..
[spoiler][/spoiler]

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 23:55
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 31
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 23.06.2026 12:07
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Gwen Hope Lv.4
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 28.02.2023 20:47
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Alıntı yapılan: Oggy - 16.04.2020 21:28
ViceSquad adı altında bir takımımız var, bir çok yayıncıyla scrim atarak kazandık. Eğer kendinize güveniyor ve sürekliliğimi korurum diyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.

Şimdilik logomuz;

[spoiler][/spoiler]

Tam sırası olarak bilgisayar arızalandı en yakın sürede yaptırıp gelmeyi düşünüyorum.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: Oggy - 17.04.2020 00:51
Bir scrim daha patladı, hüsran ama yakındı..
[spoiler][/spoiler]
Kod olsa da gelsek.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 17.06.2026 23:38
Birlik Sivil
Köken Fransa
Popülerlik 5
Oyunla ilgili ufak yorum yapayım. Oynanış hissiyatı olarak falan oyunu çok beğendim. Benim şu an tek korkum var Riot'un yarın öbür gün oyunu LoL'deki sürekli yapacağı karakter oynamalarıyla dengesizleştirmesi. Mesela durduk yere karakterlerin skillerine nerf getirir, buff getirir falan rahat durmazlar diye korkuyorum. Veya yeni bir karakter gelirse LoL'deki gibi en başta bir süre o karakterin skilleri aşırı güçlü olur oyunu çok etkiler falan...

Oyun şu anki haliyle bence tam dengede, çok iyi durumda.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.08.2024 00:48
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 35
Alıntı yapılan: Frozia - 18.04.2020 18:22
Oyunla ilgili ufak yorum yapayım. Oynanış hissiyatı olarak falan oyunu çok beğendim. Benim şu an tek korkum var Riot'un yarın öbür gün oyunu LoL'deki sürekli yapacağı karakter oynamalarıyla dengesizleştirmesi. Mesela durduk yere karakterlerin skillerine nerf getirir, buff getirir falan rahat durmazlar diye korkuyorum. Veya yeni bir karakter gelirse LoL'deki gibi en başta bir süre o karakterin skilleri aşırı güçlü olur oyunu çok etkiler falan...

Oyun şu anki haliyle bence tam dengede, çok iyi durumda.
onu yapmaları lazım ama ya. sadece böyle bir çizgisi var, onu aşmamaları gerekiyor. R6'da bile neleri bufflayıp neleri nerflediler