Kylan Drake [KD] - Sen Tarih Oldun...

Başlatan Jeux, 18.04.2020 20:46

« önceki - sonraki »
Ryan Godrone Lv.68
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.08.2026 21:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Kylan Drake Lv.14
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.12.2023 00:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19

" Zamanın sende bıraktıklarından ders çıkar, geleceğini geçmişin ile planla. Usta Raidon'un bu sözleri onunla tanışmadan çok önce zihnime işlemişti. Çocukken deniz kenarında gökyüzüne bakıp kurduğum hayaller... Bir yıldız kaydığında kumsaldan deniz yıldızı alır ve hayal kurardım. Hayalim gerçek olana kadar o deniz yıldızını saklardım.  On dokuz yaşıma geldiğimde boynuma bu beş yıldız dövmesini işledim. Şimdi hayatımı beş büyük hayal için yaşıyorum. Hepsi kusursuz olmak zorunda."

Arabası Mitsubishi Lancer EVO VIII

Hayatımda en çok değer verdiğim varlık. Bazen ona ruhum demeyi seviyorum, aramızda gerçekten bundan daha güçlü bir bağ var. Beni asla yalnız bırakmadı, onunla  güzel anılar biriktirdik.. Bir tanesi hariç, babam bu aracın içinde öldü. Ondan geriye sadece yanmış bir araba kaldı. Bunu kaybedemezdim, arabayı baştan yaratmak için Japonya'ya Usta Raidon'un yanına gittim. Japonya artık benim ikinci evim, Usta Raidon ise hayatıma yön veren bir adam haline gelmişti.

*Bebek ağlama sesleri* Dediklerimden bir şey anlamıyorsun değil mi? Zamanı geldiğinde bunları sana tekrar anlatacağım, bunlar babanın hayatındaki en değer verdiği şeyler. *Artan bebek ağlama sesleri* Hadi ama Stella, bundan daha hızlı gidersem sonumuz kodeste bitebilir! Her gece seni bu aracın içinde uyutmak zorunda mıyım ben? Sendeki bu araba sevdası nereden geliyor gerçekten anlamıyorum.

Hayatının Kadını!

Onunla nasıl tanıştığımı hatırlamakta zorlanıyorum, sanırım kadim dostum Vlad' sayesinde tanıştık. Acaba o cehennemlik Vlad' şimdi ne yapıyor? Herneyse, ona ilk başlarda kızıl kafa diye sesleniyordum. Onu o yapan şey bence buydu, kızıl saçlarının ardındaki güzelliği. Vice şehrinde ünlü bir rapper, kendisine Şeytanın Avukatı diyor. Zamanla ruhlarımızın bağlandığını hissetmeye başladım, sanırım buna aşk diyorlar.

Ona evlenme teklif ederken kalbim son hız atıyordu, hangi sözleri söylediğimi dahi hatırlamıyorum. O andan aklıma kazanan tek şey evet demesi ve ardından yükselen Wuhuuhuu eveeeeettt , alkış sesleri. Bu sözden sonra hayatım tamamen değişti. Yıldızlara manzara olacak kadar güzelliği ile hayallerimi süsleyen kadın haline geldi.

Tamirhanesi!

Şimdi anlatacağım yer bizim ikinci evimiz sayılır. Büyükbaban Usta Raidon'un  tamirhanesini biliyorsun değil mi? İşte hep onun gibi bir tamirhanem olsun isterdim.Şehirdeki araç severlerin eğlence merkezi, arabaların cenneti... Tamirhaneyi açtığım günü dün gibi hatırlıyorum. İlk müşterim bir doktordu ve arabasına boya yaptırdı. Sanırım hayatımda boyadığım en güzel araba o. Kendisinden para almak istemedim ve ne oldu biliyor musun? Uzun süre sonra o doktor benim hayatımı kurtardı.

Şimdi orada Geralth, Nava, West, Hunty, Jax, gibi isimler var. İşleri ilerletmek için garajın başındalar. Caddelerde bıraktığın lastik izlerini takip eden sürücüler olması gerekiyor. Kültürün devamlılığı için bu gerekli. Amacım her zaman bu kültürü devam ettirecek sürücüler yetiştirmek olmuştur. Orayı görmek mi istiyorsun? *Derin nefes alıp verme sesi* Belki bir gün bunu yaparız Stella...

BURNOUT ekibi!

Sana dostlarımdan bahsetmeye devam etmek istiyorum.Tamirhane açıldıktan sonra istediğim ortam garajda olmaya başladı.Araç severler ile garajda takılıyorduk, bazen de turlara çıkıyorduk. Usta Raidon yanında bu kültür hakkında değerli tecrübeler edindim. Vice şehrine gittiğimde amacım kültürü en doğru şekilde yansıtmak ve bu kültürün devamlılığını sağlayacak sürücüler yetiştirmekti. Şimdi ekibime güveniyorum, alanında çok iyi sürücüler var.

Ama bazı şeyler istediğim gibi gitmiyor. Bu trenin ikinci bir lokomotifi yok. Ekibinde başında olmadığımda yerinde sayıyor, bir ilerleme gösteremiyorlar. Ve biliyor musun? Vice şehri artık beni yorgun bir savaşçı haline getirdi. Liderlik? Liderlik gücü kullanmak değildir. Başkalarını güçlü kılmaktır derdi Usta Raidon. İyi bir lider olmak için yokluğumunda, gölgemde bu ekibi ileri taşıyacak birilerini yetiştirmem gerekiyor.

Çocuğu/Çocukları!

Sence nasıl kullanıyorum? Heey, beni dinliyor musun sen? *Stella uykuya dalmış* Sonunda... Her gece bu arabanın içinde hikayeler dinleyerek uyumak zorunda olman benim canımı sıkmaya başladı. Annene benziyorsun Stella. Hırçınlığın, inatçı tavırların ve yeşil gözlerin bana Felicia'yı anımsatıyor. Nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun? Bir şarkıcı mı olacaksın? Yoksa balerin? Veya bir moda tasarımcısı...

Lewis ise, Lewis babasının izinden gidiyor.  Belki benimle aynı hayatı yaşayacak, ortak hayallerin gerçekleşmesi için çalışacak. Sizlere iyi bir hayat sunmak için yaşıyorum. Evlendikten sonra hayatım değişti.Hayatımdaki önceliklerim değişti. Artık atacağım her adımdan önce bunun eşime, çocuklarıma olacak etkisini düşünüyorum.

Karanlık tüm ışıkları söndürdüğünde gölgen bile seni yalnız bırakır. Bir tanesi hariç. Geçmişin Gölgesi...

Ryan Godrone Lv.68
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Kylan Drake Lv.14
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19
[

K&D Şirketler Grubu

K&D şirketler grubunun temelleri 18 Nisan 2020 tarihinde Burnout Garajın açılması ile atılmıştır. Geçen yıllar içinde Vice şehrinde otomotiv sektöründe lider ve öncü olarak faaliyetlerini arttıran K&D şirketler grubu, zamanla iş alanlarını genişleterek yeni şirketler oluşturmuştur. Otomotiv sektöründen sonra gıda ve eğlence sektörüne yönelerek, 16 ayrı firması ile yüksek kalitede hizmet vermektedir.

• Burnout Garage
  • Burnout Galeri
  • Donat's of Heaven
  • SuperNova Bar
  • BlackPearl NC
  • Burnout GoKart Arena
  • Burnout Sanat Stüdyosu
  • Burnout Enerji İçecekleri
  • RedWings Bar
  • Bonza Garden
  • NISHISYA Otel
  • Silverstone PawnShop
  • Burnout Motors
  • Quartz Mimarlık
  • Supernova Network

Burnout Garage

Piyasa Değeri : 5.000.000$

Burnout Arena

Piyasa Değeri : 2.000.000$

Donut's of Heaven

Piyasa Değeri : 1.000.000$

Black Pearl NC

Piyasa Değeri : 2.000.000$

Burnout Enerji İçeceği

Piyasa Değeri : 800.000$

Burnout Sanat Stüdyosu

Piyasa Değeri : 200.000$

Burnout Bar

Piyasa Değeri : 600.000$

SuperNova

Piyasa Değeri : 1.500.000$

Ryan Godrone Lv.68
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 67
Kylan Drake Lv.14
Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 19
Alıntı yapılan: Jeux - 29.06.2021 01:52

BURNOUT SURUCU VERITABANI

KULLANICI ADI : NotRealKD8
ŞİFRE : **********

Veritabanı yükleniyor... /\
***********************************************************************************************************************************************************************************************

Kylan " KD " Drake

Telsiz Kodu: 88

Ekibe katılım tarihi: 07.08.2020

Aktif Konum: Market Caddesi

Makine : Mitsubishi Lancer EVO VIII

Özgeçmiş

Ekibin kurucusu.Hayatta en çok değer verdiği şey arabası,şehir onu
kırmızı EVO ile tanıyor.Korkusuz ve sınırları zorlayan cinste kullanmayı sever.Çılgınca bir
fikir ortaya atar ve  en iyi şekilde olması için çalışır.Bu yarışlarda da böyledir.Usta Raidon
idollüğünde Japon hayranlığı vardır.Geçmişi hakkında konuşulmasını sevmez, geçmişind
her zaman nefret eder.Bu nedenle sadece geçmişi hakkında  söz ederken sigara içer.
Geleceğini ise boynundaki 5 yıldız hayaline göre planlar.Bunlar; arabası, hayatının kadını,
tamirhanesi, Burnout ekibi ve çocuğudur.

STICKER

Street Racer XXX
            Challanger Racer
            Winner
            Immortal
            Road Runner XXX 

Aktif konum                                                                                                                     

YARIS

Toplam Yarıs:       
             Kazanılan Yarış:       
             Toplam Ganimet:                                                                     

************************************************************************************************************************************************************************************************
Sistemden çıkılıyor... /\

Leon King Lv.30
Cinsiyet Erkek
Son Giriş Bugün, 02:31
Köken Amerika
Popülerlik 30
Anna Maes Lv.8
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 22.09.2026 09:13
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5