Başka ülkede yaşar mısın?

Başlatan Peritovski, 01.05.2020 11:49

« önceki - sonraki »

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Seneye TOEFL sınavlarına gireceğim, para biriktiriyorum bakalım

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Amerikan ve İngiliz rüyası saçma değil mi? insanlara oraya daha iyi ekonomi için gidiyor mesela daha kötü şartlarla karşılaşıyor.
Cenk hocayı seyreden varsa bilir son videosunda bir Türk ingiltereye geliyor alabildiği tek şey bir araç ve aracın içinde 3ay yaşıyor son covid olayı yüzünden artık kimse para kazanamıyor. Adamın dediği tek şey şu; Sadece bir sandeviç yiyebiliyorum türkiye de o parayla daha iyi şeyler yiyebilirdim o kadar kötü bir sisteme sahip.

Amerika'da o kadar işsiz var, evsiz var downton sokağı galiba amerika'da full evsiz kaynıyor [spoiler][/spoiler]
Amerika'da son george floyd olayı yüzünden bu durumu bahane edip yamalama işlemi yapan bir çok kişi var eğer bunu yapıyorlarsa bir şeyler dönüyor demektir. Benden bu kadar iyi roller, forumlar.
#blacklivematter
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2026 20:48
Birlik Gallo Crew
Köken Amerika
Popülerlik 45
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.01.2026 23:14
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.06.2026 00:43
Birlik Sivil
Köken Ermenistan
Popülerlik 5

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 18.08.2024 21:06
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 29
Alıntı yapılan: EmreSensei - 08.06.2020 13:18
Amerikan ve İngiliz rüyası saçma değil mi? insanlara oraya daha iyi ekonomi için gidiyor mesela daha kötü şartlarla karşılaşıyor.
Cenk hocayı seyreden varsa bilir son videosunda bir Türk ingiltereye geliyor alabildiği tek şey bir araç ve aracın içinde 3ay yaşıyor son covid olayı yüzünden artık kimse para kazanamıyor. Adamın dediği tek şey şu; Sadece bir sandeviç yiyebiliyorum türkiye de o parayla daha iyi şeyler yiyebilirdim o kadar kötü bir sisteme sahip.

Amerika'da o kadar işsiz var, evsiz var downton sokağı galiba amerika'da full evsiz kaynıyor [spoiler][/spoiler]
Amerika'da son george floyd olayı yüzünden bu durumu bahane edip yamalama işlemi yapan bir çok kişi var eğer bunu yapıyorlarsa bir şeyler dönüyor demektir. Benden bu kadar iyi roller, forumlar.
#blacklivematter
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]
[spoiler]
[/spoiler]
vasifsiz bir birey olarak gidilirse hicbir sey yapilamaz zaten (videoyu izlemedim). emin ol amerikada ki o downtowndaki evsizler kendileri seciyor bu yasamlari, gerekli arastirmayi yaparsan cogu west holywooddan cikma insanlar ve hallerinden cok memnun. daha fazla tartismak istediginiz bir seyler varsa konusabiliriz. bu arada ingiliz ruyasini ilk defa goruyorum, ingiltereyi de hicbir zaman kacis noktasi olarak gormedim. amerika ile ingiltereyi bu kefeye koymak yanlis bence.

Edward Allen Lv.19
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 06.02.2022 12:11
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 24
Korona Virüs ortamı olmasaydı yaşardım, ama KoronaVirüs olduğu için kalmazdım.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 29.11.2025 13:35
Birlik CASTUCCI
Köken Amerika
Popülerlik 57
Amerika veya İngiltere :)

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Bence memleketi yaşanabilir hale getirmek yerine başka yere gitmek çözüm değil her zaman burada kalırım.